Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kapiram subjektivno prosmatranje al ne ide to tako, pojasnicu ti kasnije moram da jurim lovu sad cucemo se cmok
Ma savremeno doba je iznedrilo i uzgaja totalno nesposobne ljude.
jeste ali to nema veze sa tim dal guzice sede za racunarom, nesposobnih svuda ali nevezano toliko za profesiju, spretniji sam u sportu od 80% sljakera i ostalih hotula sto krive kicmu, sposoban opraviti sta god treba (da mrzi me al kad moram eno) kadar stici i utjeci i na strasnome mjestu postojati, najcesce u kaficu kraj mora doduse jer vise nema turskijeh karavana
Hahahhahaa pa slažem se s ovim. Ne moraš da šljakaš nužno vazdan da bi bio sposoban. S druge strane i knjiga krivi kičmu. Dugo sedenje ili ležanje samo po sebi nije zdravo...
Nisi plaćen koliko vredno radiš, nego koliko vrednosti proizvedeš i koliko si zamenjiv. Zapratite me na mom tviter profilu Kapitalizam za hotulove.
to sto kaze celavi dzejmi oliver za hotulove
Dobro, u pravu si. Naravno da ima smisla. Ali mi nikako nije pravično, ono pa šta i jeste na ovom svetu. Sve je u novcu, samim tim i ako svojim radom donosiš više novca nekome/kompanijama/:čemugod: - više si i plaćen. Ili da, ako si nezamenjiv još si plaćeniji.
Hahahahhaa ali kapitalizam za hotulove
Teletina
Pozdrav iz istarske zupanije za sve dingospooe. Vec 20ak dana radim u kampu nepuno radno vreme na recepciji, ostatak spremam pravosudni, ostajem do kraja sezone. Izvadio oib i ostala govna. Budite dobri i javljam kad polozim dotle me nema. DINGOSPOVSKI.
SRBIJA DO MOTOVUNA
Jedna za Kirka
https://youtu.be/dP0OlpFEBd0
Too kirkeee samo kod brace hrvata
Izjebi sto vise kurvica kroatskih, nema predaje
Kirk dingospow radi po istri ljubav za sve vere i nacije > hotul galantni necu kod hrvata samo kod hrvatica u krevet
Utemeljen
kirkodovstine be like:
https://imgflip.com/i/7vysfi
Kirk, neka je sa srećom, da ti sve mušterije budu nevine!
I da ih razdevicis huehue
Hahahahhahahah nije subjektivno uopšte. Ja radim fizički oko svog sopstvenog imanja zato što volim. Uređujem dvorište i održavam sve zato što odista volim, bolje to nego teretana. I sve to radim bez dinara, briga me. Nego onako, šta znam. Pojasnila sam naniže. Ali mi je fascinantno što sam dobila CMOK ☺️☺️☺️
I tebi jedan! ☺️
Intelektualni rad preferiram, naravno i lično što se tiče zarađivanja.
Veliki nepozdrav za debilkoe koji zauzimaju toalet kabinu samo da bi pišali, a pet pisoara zvrje prazna
Meni pisoari ponekad budu visoko, sorry.