Meni su prekosutra, valjda. Cek toi da prodje.. :D
Ako me toi ne sjebe i ako ostali nisu razvalili onda mi je banja.. Al' ako da.. Onda sam ga najebala.
Predraze,nije da se hvalim,ali imam par.. :P Sto ne znaci da je defka kvalitetna,vec da me niko ne prati... Sto je jelte jadno,i ja se jadam i onda ne spemujem temu. :/
Ne, ne, matori, nisam mislio na to... imam i ja defki koje nemaju nijedan minus, ali je SAD nemoguće napisati defku koja bi imala takav skor, koliko god genijalna bila :)
Pa ja i kazem za sada...evo danas napisana. :P No,u duhu teme- Sociva su mi na isteku,pa me konstantno bole oci,a pritom buljim u komp dosta sati dnevno,i onda cu postati jos coraviji,i zvace me Cora i svi ce me zezati i ja cu imati komplekse.
Peki, jbm li ga. Nije bilo tol'ko lako, ali.. Nadam se da je kul :D
Кад ће резултати? Ја знам да су мени били прелиминарни резултати истог дана, придвече.
Meni su prekosutra, valjda. Cek toi da prodje.. :D
Ako me toi ne sjebe i ako ostali nisu razvalili onda mi je banja.. Al' ako da.. Onda sam ga najebala.
Jednom u godinu dana nadjem se pametan da predlozim tudju defku za naslovnu,kad ono tema zakljucana....Pa jel to lepo?
Kišo, molim te prestani da padaš, uništićeš mi nešto jako bitno.
Zašto ljudi toliko vole da se jadaju, a niko neće da se hvali? Ova tema ima skoro 300 strana, a ona de se povaljujemo, 60. Mislim nije u redu. :)
Zato što ovde ljudi teše i savetuju jedni druge kad se požale, a tamo svi ljubomorni na tudju sreću i uspeh, pa ih boli kurac, lolololo
A hoću li ja jebati, ako utešim neku dobru pičku ovde? Mislim hoće li mi dati u znak zahvalnosti? :)
Reme, kako pros'o prijemni? :)
Inace, ja sam mamurna otisla jutros na prijemni. A kako mi se cini i sutra cu :D
Polazem matematiku.
Не знам, рекох да тешко да ћу да упаднем на буџет, треба баш да ме укења. Видећемо. На самофинансирању сам сигуран.
Predlažem da zaigramo dodole za sve koji polažu raznorazne prijemne ispite :)))
Nisi dovoljno pio, Reme :D
Nat, bilo bi lepo :D
Kako nekad beš lep osećaj ovde kad si mogao da imaš defku bez ijednog minusa... neka je i 13:0, al da nema nijednog...
Predraze,nije da se hvalim,ali imam par.. :P Sto ne znaci da je defka kvalitetna,vec da me niko ne prati... Sto je jelte jadno,i ja se jadam i onda ne spemujem temu. :/
Ne, ne, matori, nisam mislio na to... imam i ja defki koje nemaju nijedan minus, ali je SAD nemoguće napisati defku koja bi imala takav skor, koliko god genijalna bila :)
Pa ja i kazem za sada...evo danas napisana. :P No,u duhu teme- Sociva su mi na isteku,pa me konstantno bole oci,a pritom buljim u komp dosta sati dnevno,i onda cu postati jos coraviji,i zvace me Cora i svi ce me zezati i ja cu imati komplekse.
Ja sam losa osoba.
Ubij se.
Polomila si nekome srećnu olovku pred prijemni?