Moram nekom da se izjadam :((

1. Уроше ево директне увреде :)))
    http://vukajlija.com/uros/383863

2. Фејл, нисам замерио.

3. Знам да ниси :))

4. Hteo bih da imam dupli nalog samo da mogu da pišem glupe defke bez ikakvog ustezanja. A kada pogledate idiotariju mojih postojećih defki, zamislite stepen debilizma tih kod kojih se ne bih ustezao.

5. Jel bi i on bio ženskog pola, butina? :)

6. Zar nisam rek'o već stotinu puta da sam pička u duši? Kol'ko me je puta žena uhvatila kako cmizdrim uz kralja lavova, kolko me je puta prebila jer pišem pvt-ove lascivne sadržine lemaji i bacam pare na internet mesto da kupim deci sličice Andjele Anakonde i Pepe praseta?

Ja sam definicija pičke:)

7. Oprosti, ne videh ranije to obrazloženje... zbunih se par puta, pa reko samo da proverim da l' sam lud.

8. Danas sam skratio kosu za 15cm. Pohvalio bih se, ali neće da postuje na onoj temi.

9. Dube, gde je slika da vidimo? :)

10. Trebao sam da slikam, bilo kose za 3 glave. Nisam se šišao od prošlog Vimbldona, kad je Đoković izgubio.

11. To iz principa ili...?

12. Jel to slutiš Dube da će i sad da izgubi? :)

13. Pa pobjedio je danas :)) I šišno sam se prije meča, da razjebem maler :D

14. Radim sa ženom koja jako mnogo i brzo priča, pravi se pametna i ponašanjem nastoji stranke da uvjeri kako je ona tu mnogo važna iako je običan daktilograf. Dosta je starija od mene, pa mi neugodno da joj skrećem pažnju, a već me poluđe!

15. Tužan sam. Razočaran. Potišten. Deprimiran. U nedelju me, na redovnoj partiji skvoša, opiči loptica pravo u dizvinete muda. Šta ću, kuću, odma u bolnicu. Rekoše kad sam došao da to nije strašno, nema razloga da brinem i tako dalje, što me, moram priznati, malo ohrabri. Ipak su odlučili da me zadrže zbog par analiza, čisto da se uvere da je sve u redu.

Nisam ni pretpostavljao da će par trenutaka nakon doktorovog ulaska, ceo svet da mi se sruši. A još mi je bilo sumnjivo šta tu traži toliki broj medicinskih sestara, i koji se kurac kikoću. Ironije li, odgovor je kurac.

Saznao sam da sam drugačiji od ostalih, izrod ljudske rase, Đorđe Tutorić među fudblerima. Naime, otkrili su da mi koža nije najveći organ.

I dalje sam u bolnici, furam mandarine, čekam da vidim šta će da izvećaju. Mada ne mogu da se žalim, nije mi loše ovde, sestre su skroz ljubazne. Baš malopre uđe jedna, namignu mi i reče:"Hoćeš da ti oljuštim, ako me razumeš?". Jeste simpatična, ali priglupua. Jebote, mator konj a da ne znam da oljuštim mandarinu. Fejl.

16. Saznao sam da sam drugačiji od ostalih, izrod ljudske rase, Đorđe Tutorić među fudblerima. Naime, otkrili su da mi koža nije najveći organ.

HA HA HA, koji win xD

17. Radim sa ženom koja jako mnogo i brzo priča, pravi se pametna i ponašanjem nastoji stranke da uvjeri kako je ona tu mnogo važna iako je običan daktilograf. Dosta je starija od mene, pa mi neugodno da joj skrećem pažnju, a već me poluđe!

Samo joj reci:,,Gospođo!'' i pogledaj je značajno.

18. Неки морон је узео и исрао се јуче у јебеном ходнику зграде,у којој се налази агенција у којој радим. Цела зграда смрди,говна се прељевају,нема чистог ваздуха....јебем мајку...

19. Nadam se da nisam nesto uzjebala. Jos toi i ja mogu na mars d' odem.
    Da se izjadam.. Boli me glava.

20. Јел ти данас био пријемни? Како га цениш?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.