Moram nekom da se izjadam :((

1. Vala, kad moje genijalne ne zloupotrebiše da objave knjigu i zgrnu milijone, neće ni tvoje, devojchice. Bezbedna si.

2. Elek. Prestani da budeš namćorast.

3. Tulume... Ne mislim tako. Nego mislim, napišem ja neku metaforu, a to u osnovi znači: zaljubljena sam u tog i tog, a mrzim tu i tu debelu kravu, onda nekako debela krava dođe do mog bloga, razotkrije lukavu metaforu i zloupotrebi informacije protiv mene.
    Mislim, niiiije kao da bih ja metaforički napisala nešto taaako...

Hm :D

Dobro, upravo sprečavam sebe da ne umrem od kiselog smeha nad sopstvenim rečenicama, bože, kakvo sam derište, ali sada sam se smirila.

4. bože, kakvo sam derište,

Imaš žvaku s preslikačem za ovo! +111111

5. Па јеботе, ко ће знати да си то ти?
    Осим ако ниси пајван па назовеш блог по себи ко неки кхм (не помињи Петре, издржи, мисли на емо цаве)

6. Tulume zgazi je sa 124-okom.

7. Hahahahhahahahah, nemojte se uznemiravati dečaci, namerno sam to rekla jer mi je zvučalo kao zabavna rečenica. :D
    Neka vrsta derištanskog trola.

Iako ta reč ne postoji, ali malo sam se oraspoložila. :D

8. Okej, nemojte da se družite sa mnom. :P

9. БЛОГ МИЛИЦЕ! БЛОООООГ!!! лолололололо

10. LnulaL, nadam se da ti nisi pogođen time što sam kreten u poslednje vreme. Svi me izbegavaju jer sam kreten u poslednje vreme. A šta da radim.
    Ne mogu ni ovaj đavo da napravim, ne znam kako da ga krstim.

11. Tulume...
    Samo ću te pogledati...

Ne smem da spominjem svoj alterego (maloletna budala), jer će zvučati nekako nastrano, ne smem da stavljam ime svoje knjige Još jedan odvratan dan, jer je izlizano i biće očigledno da se radi o mržnji prema životu(što je neobično, jer sam jako pozitivna i do pre dva meseca skakutala sam i brala cveće), a to neće namamiti ni babaroge. Treba mi još neko ime prikladno za derištad...

12. Culle, nisam ti još odgovorila, valja smisliti nešto na takvu dugačku poruku. :D U svakom slučaju, nemoj da misliš da zabušavam. :D

Nemoj da misliš da moja poruka zahteva odgovor ili bilo kakvo nadovezivanje, digresija je potpuno dozvoljena.

edit
    Blog blokče

13. Culle ^_^
    moram da stavim ovaj smajli. Naravno da zahteva, nisam u životu videla ništa interesantnije, niti da mi je neko poslao toliku poruku. :D Nažalost, ja ne umem da smislim ništa u tolikim merama pametno, ali hoću da razgovaram s tobom.

14. Drago mi je da te je odgovor zadovoljio. Nego, pustimo mene, hoću link tog tvog bloga koji je u najavi kako mi se čini.

15. Кад смо већ код блогова, чини ми се да Мит има онај до јаја блог...

16. Daaa. :D Redovno pratim Raletov blog. :D On je genije od deteta, ali dobro sad...

Culle, videćemo, kada smislim neki naziv, a da ne bude sumnjiv ili čudan, možda ću pokušati da pišem nešto da ne bih ubijala u pojam ove dečake ovde i da bih se uspešno izlečila od depresije. Za sada nije sigurno, ali imam višak slobodnog vremena.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.