Kako da ne. Nije to nego me jednostavno mrzi da dajem pare, umorna sam, smorena, a i ceo dan svaki dan sam napolju bukvalno, šta ću koji kurac na noćni. Kad bolje razmislim generalno više volim noćne zato što je tad svako u svom svetu i manje se traumiram, generalno.
Ja сам у суштини пре неких 2 дана урадио једну добру ствар... Рек'о сам једној другарици поруком да ми се свиђа и сад ми је лакше, оно... Мада ми ништа није одговорила, што је опет мало глупо, јер сам очекивао да добијем било какав одговор, да знам на чему сам... И сад мојега, опет ми није лакше, јер опет не знам на чему сам! Само сам испао, ништа нисам добио...
А толико сам се спремао да јој то кажем... хД
Зајеб'о си се. Тешка срца признајем да је онај кретен с врха стране у праву. Јебига.
Sad se setih kad je Tulumbac rekao da je prestao da pije. Imam trip da ću da dobijem mononukleozu jednog dana koliko pijem iz tih flaša iz kojih svi piju. Danas sam tri društva promenila i sa svakim sam podelila po flašu.O.O
Pa sa jednima sam mešala pepsi i vino, sipali smo u jednu flašu i nas pet je pilo. Onda, drugo društvo, nas deset i vino, čini mi se. Onda, treće društvo, neki random likovi koji su mi ponudili pivo i ja sam uzela, a njih pet je iz iste flaše pilo. Bolje da ne razmišljam o tome.
Dosadno je kao smrt, a nikog virtuelnog da ćaska malo sa mnom. Ceo dan se baktala sa realnim ljudima, i ponovo isti zaključak...dosadni su kao smrt.
Коначно дашак ведрине на теми.
Dašak vedrine? Kad sam ja bila dašak vedrine?
Sve u svemu, vidim onaj dečak iznad ima ljubavnih problema. To je oduvek bilo zanimljivo.
http://www.youtube.com/watch?v=B0O4uXDDl_o
avaj..
Prestao sam da prestanem da pijem. Okrunio sam dva zidarca ko Milenija muruz.
Nije da mi je žao, naprotiv. Nego ovo je bila prilika da pokažem karakter, a ispado pička.
Pu!
Kako da ne. Nije to nego me jednostavno mrzi da dajem pare, umorna sam, smorena, a i ceo dan svaki dan sam napolju bukvalno, šta ću koji kurac na noćni. Kad bolje razmislim generalno više volim noćne zato što je tad svako u svom svetu i manje se traumiram, generalno.
Ja сам у суштини пре неких 2 дана урадио једну добру ствар... Рек'о сам једној другарици поруком да ми се свиђа и сад ми је лакше, оно... Мада ми ништа није одговорила, што је опет мало глупо, јер сам очекивао да добијем било какав одговор, да знам на чему сам... И сад мојега, опет ми није лакше, јер опет не знам на чему сам! Само сам испао, ништа нисам добио...
А толико сам се спремао да јој то кажем... хД
Зајеб'о си се. Тешка срца признајем да је онај кретен с врха стране у праву. Јебига.
Sad se setih kad je Tulumbac rekao da je prestao da pije. Imam trip da ću da dobijem mononukleozu jednog dana koliko pijem iz tih flaša iz kojih svi piju. Danas sam tri društva promenila i sa svakim sam podelila po flašu.O.O
Burzum jebe.
Ček, ne kapiram, kako svi piju iz jedne flaše? Pa šta pijete, votku?
Pa ti ne pij. Bljak je malo to.
Pa sa jednima sam mešala pepsi i vino, sipali smo u jednu flašu i nas pet je pilo. Onda, drugo društvo, nas deset i vino, čini mi se. Onda, treće društvo, neki random likovi koji su mi ponudili pivo i ja sam uzela, a njih pet je iz iste flaše pilo. Bolje da ne razmišljam o tome.
Znam da je bljak, ali katastrofa je koliko ne mogu da se oduprem piću.
Aaaaaaaaaaaaaaa, rumunsko pivo u reciklirajućoj flaši od dva litra? To se stvarno prodaje nekome?
Ljudi, lebvamjebemdavamnejebem, imajte malo samopoštovanja!
Ne, bolje je da povedes racuna i nabavis casu. Random likovi ti ponudili i ti uzela? Ne d'o Bog da si moja cera.
Koliko godina imas? Sa 20ak godina ne mozes da se odupres alkoholu? Daj..
Не слушај их, Офидија. Јави се некад да се зезамо.
Djavo je u piću lol
JA JEBEM!
Ne znam , potpuno mi je sve svejedno, ako me razumeš.