Ахаха, ово ме подсети на ону чувену сцену из ЛИКГ-а, кад Џек објашњава доктору.
Изгледала је као да јој је 35, а не 15. Уз то ми рекла да јој је 18.
Могла је да има и 15, али кад имате тог малог ђавола испред себе, мислим да и није тако лудо.
Ta na jedno veče to je sranje u bojama.... Naišlo meni tako pheh, ne nisam šmeker, nego eto tako, ima tih kol'ko oćeš.... Ali džaba sve to...
Jebeš duge veze :)
duncan,cudna je stvar sto je bila sa tobom 4 god.sa tim porocima znas i sam gde ces da zavrsis,to sto te ostavila devojka je sala u odnosu na ono sta te ceka ako ne prekines sa tim
duncan,cudna je stvar sto je bila sa tobom 4 god.sa tim porocima znas i sam gde ces da zavrsis,to sto te ostavila devojka je sala u odnosu na ono sta te ceka ako ne prekines sa tim
ej, to sam i ja pomislila! ono veče kod energije nije čak bio ni dostupan! isključio mob... jbg, tako se ne raskida, mogao je lepo da nam kaže..... was it something we said?!
A, јбг, Дане... То је школа која се никад не заврши.
Jbg, Dankane. :/ Shit happens.
Jbga bate, moraš još jednom da se napiješ i onda kreneš ispočetka. Nema ništa od kuknjave.
Bio sam sinoć sa klinkom 95. godište, a ja sam 87. Jebiga, prevario me njen izgled!!!
Ахаха, ово ме подсети на ону чувену сцену из ЛИКГ-а, кад Џек објашњава доктору.
Могла је да има и 15, али кад имате тог малог ђавола испред себе, мислим да и није тако лудо.
Управо ме оставила моја лепотица после 4 године везе...
Mogu da pretpostavim kako ti je...
Mene pre par dana posle 3 godine spustila...
'će kurac!
Ovo što kaže Marko. Meni nije naišla posle dve godine, a ne posle mesec dana. Naidje na jedno veče, ali nešto duže, JOK!!!
Ta na jedno veče to je sranje u bojama.... Naišlo meni tako pheh, ne nisam šmeker, nego eto tako, ima tih kol'ko oćeš.... Ali džaba sve to...
Jebeš duge veze :)
Alo! Ovo nije tema za kurčenje jebačkim podvizima.Idite na JEBANJE! :P
Ja ne jebem, tako da, ništa :D
Brate ja bi posle ovoga prešo na iglu i heroin!
sto bre kad ima jednostavnijih resenja,samo se bacis sa zgrade i to je to
Недостаје ми Предражињо, ал стварно, нема га на сајту, а није био ни на претходна два окупљања... помишљам да је одлучио да нас остави :(
ej, to sam i ja pomislila! ono veče kod energije nije čak bio ni dostupan! isključio mob... jbg, tako se ne raskida, mogao je lepo da nam kaže..... was it something we said?!
Битно је да је жив и здрав, јебеш сајт. Чули смо се скоро, тј. тражио ми Мингов број телефона. Дакле, човек је ту, само га нема на сајту.
pa nema veze što ga nema na sajtu, nego ga nema ni na okupljanjima... znala sam ja da ova ljubav neće trajati... toliko strasti... sagoreli smo....
svi....
Пеђо врате сеееееееееее :* ♥♥♥