Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Opet sam počela da psujem kao kočijaš...
Nikad se neću izlečiti... :/
Spava mi se.
Bivsi momak je psihicki obol'O. :(
Ajde?! A i ko nebi ako si ti na avataru.
Inspiracija!
Uhhhh.Jebote.Prije par dana primjetim da teško dišem i da me grudni koš boli pri izdisaju.Mislio sam da nije ništa ali odem jutros kod doktora i pronađu mi anomaliju na EKG.Jebeno sam se usro.Čuka mi preskače ko pokvaren sat.Dobio sam uputnicu za kardiologa i sad treba da idem a jebeno sam prestravljen....
imaš pvt Cenotaph
Управо ме оставила моја лепотица после 4 године везе... Алкохол и коцка, убише ме...
Не сери брате... Ау
Dankane, jesi ozbiljan?
Мртав озбиљан, на жалост... Пар људи одавде је знало да сам у приватном проблему, и да ме зато ретко има на сајту, онда сам опет почео да се наливам, да се гудрам, да се коцкам и таман кад је у суботу почела та фрка да се решава, ето кулминирало данас овим срањем... Ником нисам рекао, нити ћу, сем вама јер ми некако лакше овако виртуелно и преко тастатуре да се поверим људима који ме не знају и не осуђују...
Bez veze... Mozda ce da se vrati kuci...
Šit. Pa je l' ima kakve šanse da s' to popravi?
Duncan čime se baviš inače u zivotu?
Можда... Ако се ја променим, а ја сам тежак и размажен. Плашим се да је дефинитивно, јер познајем себе, ја се никад нећу променити.
Ako mislis da ne mozes, onda je pusti.
Brat, pa jedino sebe i možeš promeniti. Pokušaj, šta imaš da izgubiš.
Upao sam u ista govna na jesen 2009.
Nadji posao , ako studiraš to će te okupirati za ceo dan...i bićeš mrtav...cirka i drogza ti neće padati na pamet od umora......probaj da se nateraš da čitaš nešto....naleteće druga devojka za mesec maksimum....i onda ćeš skroz biti ko nov
matori, šta da ti kažem....
Можеш ако хоћеш. Воља да се промениш је једна од најбољих особина код људи. Држ се.
Ma udri brigu na veselje! loloo!