Moram nekom da se izjadam :((

1. pevac je onaj kosijaner plavusan,bubnjar je valjda kolko kontam iz prave postave,gitaera je neki bane jelic,a bas i klavijatura ne'am pojma....mislim nisam ih nikad nit slusao nit gledao da bi znao nesto ..

2. I da, imam neke vragove na jeziku, ima oblik bubuljice ali je sitno, sitno, sitno, i kada ga marnem po zubu krene mi lučenje pljuvačke. Ne znam koj mi se kurac dešava.

3. Skočimiše, mora da si dugo bio na suvoj rani...Daj skuvaj neku supicu...

4. I da, imam neke vragove na jeziku, ima oblik bubuljice ali je sitno, sitno, sitno, i kada ga marnem po zubu krene mi lučenje pljuvačke. Ne znam koj mi se kurac dešava.

To su kvržice brate i one trebaju da luče pljuvačku.

5. Kakva suva rana, ne jedem ja to, ja sam na čorbama, jogurtu i zdravoj hrani, sportista... Mora da je od previše piva i vinjaka....

6. Od piva zatvor? Neće biti.

7. Moram da učim al' me mrzi do zla boga.

8. Dešavalo se i ranije....

9. Svi me jebu u mozak.

10. Идем на фудбал после месец дана. :)

11. brat se svadja sa curom toliko da cijela kuca, cijela ulica, cijeli kraj jeci i sad kad mu ona poklopi pocece meni da histerise, a imala sam divan dan :(

12. mozda te samo loze....

13. PajkoNP dobar drugar.

14. Napisao sleng a skor u kurcu. Jebem ti život...

15. Butt me je ostavio. Pred širokim narodnim masama.

16. Zaslužila si, decxko. Em flertujesx sa Murinjom, em kikice pleteš traljavo.

17. A i stavila si covpinu izvalu iznad moje na profilu. Mislem...

18. A i stavila si covpinu izvalu iznad moje na profilu. Mislem...

Njegova je bolja. I barem je iskrena !!!111

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.