Pre neki dan, da l' je bila subota, jebem li ga, prisustvovah divnoj svadbi. Kad bi ona najveća gužva, u grupi dolazećih, spazih strašnu pičku za jebanje, da se tako slikovito izrazim. Obiđem lepo z donje strane, kao da obiđem kupus, a u stvari da ošmekam zadnji trap. Auuu, meša k'o siroče kačamak. Slomila bi Dajčevu radilicu.
Ne budem lenj, uštekam se iza mladoženjine babe, da dočekam goste. Mwa, mwa, dobro došli, mwa, mwa, kurac-palac. Jes' da sam mor'o da se posle nje izljubim sa njenom babom, ali ko ga jebe. Vredelo je. Odma' zatim počnemo neku priču, ovo-ono, vidim da se slažemo dobro, sve u redu. I kad sam baksuz, baš u trenutku kad je počela legendarna pesma "Mala moja, šimširovo drvo", ona me pita "Sa čije si strane?", što ja zbog posvećenosti pesmi ne čuh dobro već interpretirah:
-Sa... strane?
-Au, znaš znanje. A otpozadi? :šmek šmek:
I kad mi pljusnu šamarčinu, zamal ne mreh. Sreća pa pri ruci nije imala staklenu flašu, preživeću modrice i podlive od Bipsi Kole.
Bar je pečenje bilo do jaja.
Resio sam da obradujem Ming-a i moju devojku ruckom.
Nasao recp za cufte od tikvice...sve super.
Samo sto sam krenuo da ljustim tikvicu neku australijsku...postaje mi krivo..al kad sam uzeo da rendam smorio sam se mnogo mnogo.
Umal nisam umreo.
Како се рибе облаче за цркву, дошао сам у искушење да се крстим.
Moš ti i nekršten u crkvu...kao turista, malo se napraviš Englez, šta fali?
Pre neki dan, da l' je bila subota, jebem li ga, prisustvovah divnoj svadbi. Kad bi ona najveća gužva, u grupi dolazećih, spazih strašnu pičku za jebanje, da se tako slikovito izrazim. Obiđem lepo z donje strane, kao da obiđem kupus, a u stvari da ošmekam zadnji trap. Auuu, meša k'o siroče kačamak. Slomila bi Dajčevu radilicu.
Ne budem lenj, uštekam se iza mladoženjine babe, da dočekam goste. Mwa, mwa, dobro došli, mwa, mwa, kurac-palac. Jes' da sam mor'o da se posle nje izljubim sa njenom babom, ali ko ga jebe. Vredelo je. Odma' zatim počnemo neku priču, ovo-ono, vidim da se slažemo dobro, sve u redu. I kad sam baksuz, baš u trenutku kad je počela legendarna pesma "Mala moja, šimširovo drvo", ona me pita "Sa čije si strane?", što ja zbog posvećenosti pesmi ne čuh dobro već interpretirah:
-Sa... strane?
-Au, znaš znanje. A otpozadi? :šmek šmek:
I kad mi pljusnu šamarčinu, zamal ne mreh. Sreća pa pri ruci nije imala staklenu flašu, preživeću modrice i podlive od Bipsi Kole.
Bar je pečenje bilo do jaja.
^^ dusa
Lolo Tulume, koja kurva!
HAAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA
Pa gde baš na tebe da naleti takva kurBeštija?
gde sam krenuo juce tu sam i dnasa i tapkam u mestu..
Napio se kao zivotinja i sad imam malog Carli Sina u stomak oce dizidje
LOCK
Шта је са дефиницијама кру' те јеб'о, ђе су се накотили оволики ментоли?
Плагијати, изјаве љубави, хумор ометених у развоју, понуде, потражње, ЈЕБОТЕ!
Дефиниције су постале постери!
Užasno mi se jede nešto slatko, a nema ništa u kući...
A meni pizza. 'Bem ti film na pinku!
Joj, pica... Može i to... A večerala sam i opet sam gladna :(
Najela sam se bureka pre 3 sata i sada sam malo gladna i spava mi se.
Šta si večerala?
Makarone sa sirom... To je valjda kalorično, al' ja opet gladna...
Slama, što bi neki rekli. Namaži nešto ili napravi poparu.
Šugave mačke se jebu ispred mog stana celu jebenu nog i ne mogu da zaspim.
Resio sam da obradujem Ming-a i moju devojku ruckom.
Nasao recp za cufte od tikvice...sve super.
Samo sto sam krenuo da ljustim tikvicu neku australijsku...postaje mi krivo..al kad sam uzeo da rendam smorio sam se mnogo mnogo.