Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па није он тебе напао у аутобусу вербално, него ти је закуцао човек 3 шамара на сред улице. То није спуштање на његов ниво, то је самоодбрана. Не знам, можда ја грешим, али никада не бих дозволио да ми неко само тако одвали шамарчину и оде. Могао си му дати и упаљач кад си већ дао цигаре.
Propade mi put u lipu njihovu, pičke jedne.
синграфеас, ја да сам на твом месту, јебо бих му мајку мајчину... он ће мени да узима цигаре (а ионако се не тучем често, а волео бих), па јел ја за тебе дајем 170 динара за марлборо црвени кратки, СТОКО НЕРАДНИЧКА? развалиш му носину па нек ти тражи после две пљуге. НЕ МОЖЕ СЕ ТАКО СА ПОБЕДНИКОМ ВУКАЈЛИЈА КУПА ДЕЦХКО!!
Zviznula bih ga međ noge tako da tri dana ne može da hoda normalno, ne bi mu više palo napamet da krade i maltretira slabije.
Шта би кад би. Ко је био у таквој ситуацији?
Idi na vrh strane i pročitaj Singrafesov post.
Мени се нешто слично десило пре две године, само их је тројица било. Једног сам дркн'о каменчином и храбро ухватијо штуру. НЕ ДАМ ЦИГАР!!
Ma lijepo čovjek kaže da nije nasilan. Nije htio da se spušta na njegov nivo. Ali samim tim što mu nije htio dati cigare uzdigao se na viši nivo. A onda ga je šamarčina opet spustila u realnost. Osim ako nije za 2 glave veći od mene, jebao bih mu mamaru. Po priči syn-a, to bi bilo klasično dva na dva makljanje.
I ne kontam što mu nisi rekao da nemaš cigare, a ne da ne daš?
Da mu je rekao da nema, tek bi onda dobio batine. Kreteni su to! Kako su takvi ljudi nisko pali da tuku druge zbog sitnice, zbog 300 dinara, zbog dve cigare da se kao dokažu. Žao mi ih je.
Kod nas toga nema. Ako narediš nekome da ti da cigare, dobiješ flašu ili pikslu u glavu, ko dobar dan. Zato su svi lijepo vaspitani pa zamole :D
EDIT: Plus što svaki ima i još 3-4 gorštaka uz sebe, pa probaj da mu priprijetiš šamarima :DD Poslije ćeš na dupe da pušiš.
А ти би неког ко жицка цигаре шутнула. И шта кад он крене боксером?
лепо је што син каже да није насилан, али не знам како ви људи замишљате да у овој земљи опстанете ако нисте муфљузи и помало безобразни... багра је то!
Treb'o si zvati muriju čoveče, pa oni primaju debele plate da bi se jebavali sa takvim kretenima.
Iskusno doktore, da je krenuo da se tuče, došao bi kod tebe na posao, u vizitu :D
Sledeci put kad ti budu trazili cigare lepo uzmes dve cigare, bacis stoki ispred nogu da mora da se sagne da uzme svoj plen. Nasmejes se i kazes momci sve za vas, bolje da mi se sagnete nego da se bijemo.
Bio bi ušiven na živo, bez anestezije, najdebljom iglom, pa nek posle puši kurčinu :)
Doktore, vi baš znate biti brutalni :D
A jeste trebalo da zovem muriju.
Na kraju sam mu ih i dao s namerom da ode, a da ja zovem muriju, i onda ovaj moj podivlja. A sa nama jedna drugarica, a sve se dešava ispred kuće druge drugarice. Ih.
Nisam veliki fan razmišljanja o tome šta sam mogao, tako da se neću mnogo udubljivati.
Samo se jako razočaram kad vidim takve primerke. I pre sam govorio da bi bilo divno istrebiti ih...
нема ефикасније од десног крошеа, онако из рамена, посред њокалице, мој синги :D
Ma nema ništa dok ne uzmeš ovo, i najebeš im se mame.