Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Gvido,aaaa :D Gledala sam ovo?Okle ti ovo?
Ma video sam na nekoj levoj televizijskog stanici, puštali u 4 ujutro :D
Crnogorče veliki.Ti si najveći crnogorac posle Njegoša.
Ja mentalno masturbiram na crnogorski mentalitet.
pijana sam i mislim da cu nakon dugog niza godina da bacim pegluuu
Толико дуго ниси пила?
Uzmi burek ?
Pa cime ces ujutru onda da popeglas onu odjecu u kojoj ces veceras zaspati, posto se neces presvuci ako si dobro popila.
Riknuh dve glave za po sata. Ko me jebe kad jebem umesto da treniram.
JA NE JEBEM!
Bebopa (!) plagijatišu, a mene ne. Jel bre moguče da su mi tol'ko usrane defke?
Igrao tenis dva sata. Sad stigoh kući. Sve me boli. Jebeš budalu kad poslije dva piva odluči da igra tenis petkom naveče.
A ti, Đokoviću, zajebavaj nekog drugog, da znaš. Crkoh pokušavajući da izvučem ta jebeni bekend. Jednom sam zamalo ostao bez uha. Joj, ima da sanjam teniske loptice.
pojela sam burek, nisam bacila peglu, ladan tus me izlijecio, ko zmaj sam sad :)))
Muvala me je žena.
Lik mi je prišao i rekao da će me prebiti ako mu ne dam dve cigare. Rekao sam mu da ću zvati policiju ako to uradi. Nisam hteo da mu dam cigare. Iz principa. Bile su poslednje. Udario mi je tri šamara. Hteo sam da zovem policiju. Onda je moj prijatelj podivljao i shvatio sam da bi sve izgledalo kao obična tuča, pa ih nisam zvao, a on je otišao sa mojim dvema cigarama. A ovde mi rekoše da sam arogantan što pričam ovako.
http://vukajlija.com/forum/teme/30519-da-li-svaciji-zivot-vredi-isto?strana=3#post_1479484
Evolucija ozbiljno baguje na ovoj planeti. Moderatori u RL su daleko manje efikasni nego ovi ovde. Nekvalitetne ljude bi trebalo brže brisati.
Чек, сунграфеас, не схвати ме погрешно, али лик је дошао, одвалио ти 3 шамара, узео ти цигаре и ти си то само искулирао ?!
Што га ниси прикуцао у носину, јебеммумиша.... !?
To mi je i pomenuti prijatelj rekao. To je previše neuredno. U nekoj hipotetičkoj situaciji, mogao bih da ga ubijem, ali ne mogu da se tučem. Osećao bih da sam isti kao on i onda bi me to mučilo. Bila su dva lika zapravo, ali to ne menja stvari. Odbijam da se ponašam kao životinja.
Edit: Sreća, pa imam ovo. http://make-everything-ok.com/
Izvini što pitam, koje si godište? Nemam nameru da podjebavam, već mi nekako nelogično da ti neko priđe i kaže to. A naročito uradi.
Negde sam između devetnaest i dvadeset. Obojica naglašavate da nećete da podjebavate. Nisam ni očekivao podjebavanje.
Pa ne, da ne shvatiš da pitam jesi li klinac. Ono, petnes godina.
Ja bih očekivao podjebavanje da mi je neko zvizno šamar a da ne reagujem.
P.S. Ne računa se u situacijama kad pitaš oće li u rč.
Vidiš, jesam ga to pitao, ali nisam mislio da ima neke veze...