Moram nekom da se izjadam :((

1. Soul je izjavila da ne sluša JK. Totalno sam u kurcu. Sve medju nama je bilo laž.

2. Nisam ja izjavila, ne stavljaj mi reči u usta. JK je žena, majka, kraljica.

3. JK je žena Duška Munje Tošića.

4. Misliš žena muža, oca, kralja?

5. JK je braci Matic udarila samar...Od tog samara ni jedan od njih dvojice ne vidi!

6. JK je braci Matic udarila samar...Od tog samara ni jedan od njih dvojice ne vidi!

Sale, sxto fejluješ, decxko?:)

7. Hahaha, Sale... ne diraj mi JK.

8. A jeste trebalo da zovem muriju.

Glava u nos. Lakat u glavu. Saplitanje. Skok na glavu i eto njega kod Bojana na urgentnom. Sledeći put.....pristojinije će da zatraži cigaru.

9. правда за мене и џонија инцидентне и агресивне типове! :D

10. Murinjo, omašio si temu. To nije za jadanje. :)))

11. nemoj tako, zna murinji zna....

12. Hvala vesnam. :-)
    Ma Vučice, ne mogu da nađem onu drugu temu. lolo
    inače me pitao 2 minuta, kobjasnijo sam..

13. Celi dan kiša, k'o u Starom Zavetu... Glava me boli, išao sam u Pizza Hut da jedem plastičnu picu, osećam se ko francuski arapin...

14. A jeste trebalo da zovem muriju.
    Na kraju sam mu ih i dao s namerom da ode, a da ja zovem muriju, i onda ovaj moj podivlja

Друже, шта би рекао мурији?

Елем, имао си два решења. Прво је да се побијеш. Друго је да му даш цигаре. Овако ти је ем налупао шамаре, ем узео цигаре.

15. nisam prihvatio uslove....

ne zato što neću, ne znam ni kakvi su, možda bi i prihvatio....

ali ugasili mi onaj gmail....nisam otvarao, ko će pa da mi nešto piše tamo...i sad nemam Emajl, što reko neki moj ortak...a pošto nemam emajl ne mogu da privatim uslove...

a mrzi me da otvaram drugi...taj emajl...i onda, pošto nisam prihvatio uslove ne mogu ni da definišem...

kad razmislim nemam ni razloga da prihvatim uslove jer nemam šta da definišem...

bar nemam ništa pametno, uglavnom gluposti...

eto...

16. Ма дај бре Јавио, одради то, не зезај се.

17. ne mogu Peki, mrzi me....možda nekih budućih dana...al teško...mrzi me...

je li Peki šta ti misliš, da li je biznis sa dečijom igraonicom isplatljiv ili nije?...nešto oću da otvaram igraonicu, treba ozbiljna kinta, al kontam da može fino da se zaradi...ne kamioni, avioni, ali pristojno...a, imaš neka iskustva?

18. vezano za ovo:
    sad sam se setio da prihvatim uslove i odem na mejl, skrolujem ono, i kliknem ma KLIKNI DA PRIHVATIS USLOVE link i samo mi prikaze ''STRANA NE POSTOJI''
    WTF?! o cemu se radi?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.