U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Добих отказ.
I pokušavaš da shvatiš zašto,a?:)
I ja verujem da je sad raspolozen za zajebanciju, a?
Истекао ми је уговор а ова коју сам мењао се вратила, и она ми је такоде надредена. Једна исфрустрирана недојебана бабадевојка која се игром случаја зове Весна.
Pa izvini onda,jer se zovem Vesna?
Problemi? Doticnih nemam mada cu shvatiti da sam ih imao kad se obrem na vrhu nekog solitera. Misllim, to jeste moj problem. To sto ne osecam da ih imam.
Boli vas kurac, meni nestalo pajda ;)
Споменух недојебану бабадевојку по имену Весна, а ти се осети прозваном?
Ma šalim se čoče.
Da nijesam stavila smajli ne bi ni znao da se šalim,no eto...nebitno.
Јел ти то честиташ на сахранама па кажеш шалим се?
Cestitati na sahranama? De Borkane krepaj pa da isprobamo. Macak bijese zapamcen ko covek otvorena uma i bolesne naravi.
Vec vidim :
Udova : Joj, kuku, lele ode moj Borko. Nema ga vise.
Macak (dobacuje iz publike) : Cestitam gospodjo! Objasnili ste nam na njegovoj sahrani da je on ustvari mrtav.
Udova : Ko je ovaj covek?
I onda ko u Beni Hilu mene vija cela sahrana po groblju. (zamislite samo onu mocnu muziku u pozadini i stimung je tu)
Keva je napravila tepsiju bakljave i pojeo sam pola i mislim da ću morati od danas duzimam insulin :P
http://vukajlija.com/recnik/definicije плаче ми се :((
ahhahahahahahaah
Nema više DemoFesta. Kurve!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaa.. Koji sam ja mentol!! Obrisala sam sad 300 slika, sigurno. Nije mi dobro.. Ne mogu da verujem. E, u tri lepe!
Zashto si obrisala svoje seksi slike dechko?
A da pogledaš u kantu, da nema tamo? Ili da ideš edit>> undo?