Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma "pereš" malo sutra. Ja imam opsesivno kompulsivni poremećaj pranja zuba, al zato da viš kad odem na kontrolu jednom u 2 godine samo me vrati kući xD
Ма мене јебе што не користим конац редовно. Иначе имам много крупне зубе, некад извадио два здрава из доње вилице и носио протезу и поново нема места него се нагомилали ко тарабе. И ту између зуба бактерије јебу.
Pa konac se podrazumeva, nebitno da li imaš krupne zube ili ne i nebitno koliki je razmak između istih, četkica ne može sve da opere. Ju o čemu mi pričamo xD
Ništa onda konac u ruke i srećno :)
Прочито сам "онда курац у руке и срећно".
Ео, ја ћу сад да пијем сам. САМ.
eto..mi se malo, šmcc, šmrc zezali i eto šmrc on kukao tamo modovima, šmrccc i eto sad se oni naljutili, kao mi nešto spemujemo, šmrcc, a nismo stvarno, samo malo i eto sad nas Celt sve banovao...a ovaj tamo kukao...kao spemovali defku..a ono nije defka nego sranje...i sad mi banovani a on je kriv što piše gluposti...nepravda...šmrcc, šmc, šmrc, buaaa mamice, ovaj se tužaka...
Kad svrsis u bulju je l to malo kinky ili . . .?
zavisi..ako si na neku foru uspeo sebi da svršiš u bulju onda jeste malo...
ako je u tuđu i nije...
Neko me sa vuke smara na fon, a neće da kaže ko je? Reci ko si, neću ti ništa!
S mobilnog broja? Kako počinje, možda ga imam?
Našao sam ga, ipak poznavanje murije nije tako loše.
Upalila mi se lampica...Energy low!!! Need to recharge!
?
Šta ti Perice nije jasno? Valjda mogu i ja nekada da se izbedačim. Jednom bar?
Slobodno, mislio sam da je povezano sa mojim prethodnim postom. Uzgred budi rečeno imaš PVT.
Ma jok :)
Videla.
На целом Новом Београду нема траве. Нема јеботе. Нема. Сад би написао још 10 пута нема, јер немам вутре да ролам, па не знам шта да радим. Нема јбт.
шта пао цео 38и?
Au brate, šibaj na Burmu tamo ima sto posto.
Uvek je frka posle Egzita. Piši definiciju :)
Nema te ko vutre posle Egzita.
buksno, ima samo ne znaš de da tražiš... nije niko pao...