Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne mogu da napišem valjanu pesmu
Ovo je čisto sranje
You could get what you want.
Your dream is almost gone.
And you have another wish.
If you want, you can live only now.
Would you like to be a man again.
Would you like to curse yourself, my friend.
And than, you can handle the truth.
Вала баш.
Što si okrutan,Warner.
Ceo dan jebenih 10 sati sam rintao. DobiJo sam pomocnika da mi pomaze...Co'ek stariji od mene 10ak god i dobar je za zebanciju al za poso totalni "blagoje" i pored sve te maloumnosti 'mesto da mi poamaze on je tu 5 minuta pa ga 30 nema...zavrsio danasnji zadatak al sam umoran KO KONJ!
Ceo dan 10 sati? :-O
pa kad dodjem kuci rucam i skoro je mrak a gde je bilo pola ses' kad sam krenuo na posao
Kakvo patetično sranje
You are so cold.
You aren't old.
You were so nice.
You were so glad.
You were such.
Now, you are free,
but i am sweeping my tears
Now, you soul is still
and my soul is so ill.
Baš mi ne ide s ovim pesmama naročito ovaj moj indianski engleski
Ova pesma je loša jako. Probaj na srpskom da pišeš.
Očaj živi, mada matrica i nije loša. hvala
Ispunila limit za definicije.A imam inspiraciju.
Pokloni je nekome koga voliš, to bi bilo tako humano :)
Decxko ukradi neku pesmu sa neta, ih ko da ce ona da zna, ako pišeš pitčci
Napisaću je majki i staviti joj na sto.:)
Уплати ктитора снамве. :)
Kako,u sred Crne Gore?:D
Boli me levi lakat. Neki kurac unutra me žiga. Otkud kurac u laktu, i to je dobro pitanje.
Hahahahaha...eee
Зубар ме све разјебо, мозак ми провртео. А и ја се правим мудо па одбијам анестезију. Сад трпи бол, коње један!
Pa kad nisi išao na vreme decxko! Sad lepo četkicu u ruke i peri 6 puta dnevno!
Перем ја редовно, него имам неке говњиве зубе- Час се разјебу. А и изненади ме зубарка, испала ми пломба и ја мислио само ће да закрпи поново кад му га она завуче с леђа.