Moram nekom da se izjadam :((

1. buksno, ima samo ne znaš de da tražiš... nije niko pao...

Пази, могу ја да нађем кршину, али, нема смисла пушити нешто од чега не мош да се надуваш. Нема нигде квалитетан сканк под, а о вутри да не причам. Тога квалитетног није било скоро. Ко ми нађе у старој бежанији, Бежанијској коси или блоковима почевши од 61. 62. 64. 45. 44. 70. 70а. 72. свака част.

2. Јеботе цео дан сам стрејт, не сећам се кад ми се ово последњи пут десило..

3. Nemoj samo nešto ko prošli put...

4. Nemoj samo nešto ko prošli put...

Пфффф, прст бих дао да нађем нешто слично ономе. :)

5. Au brate, šibaj na Burmu tamo ima sto posto.

А, лако би ја да имам ауто, него ми отпао ауспух на Југићу, а у неком сам Дугићу ололлоол па немам сад ни времена ни пара да поправим..

6. Uuuu, onda je baš gadna situacija...Bolje motaj crni čaj :)

7. Bolje motaj crni čaj

И то је била опција. Ал' опет, то ми исто к'о да узмем крш хибрид. Гребе плућа, одвратан укус, никакав рад. Ал' опет, бесплатно је. Размислићемо :))

8. mogu u svakom bloku da ti nađem, daj PVT šta hoćeš i javljam ti sutra gde i kada ;)

9. mogu u svakom bloku da ti nađem, daj PVT šta hoćeš i javljam ti sutra gde i kada

Матори, могу и ја сутра. Сад је проблем.

10. Lololo Flopi nam upao u krizu, pomagajte ljudi!!!

11. Дајте вутре, како умете и знате! Криза НЕ БИРА ТРЕНУТАК, ОНА НАПАДА!!!

12. Ne daj se buraz, nisi jedini...znam ti zikru....

13. Sjeb'o pršljen.
    Ošinuo se po lobanji.
    Napio se k'o stoka.
    Imam rupe u memoriji.
    Imam neidentifikovane tragove na telu.
    ŠKK?

14. o dete moje.. ti kao da si se prvi put napio.. :D

15. Brate, hajde da sam pio nešto kvalitetno. Pio sam jebeni cijanid. CIJANID VELIM! I dalje ga osećam. Gadno bre. K'o da sam pio medicinski alkohol koji datira još iz centra Hirošime...

16. A da nisu tebe oteli oni odozgo?

17. Ih, sad, Nato, sve je moguće. Lud sam dovoljno i bez toga. :))

18. Možda su ti nešto instalirali...uključi radio, približi mu se i proveri da li pištiš :)

19. Možda su ti ugradili anal probe. Kao Kartmanu :)

20. Ne znam da l da se hvalim il jadam... Buraz je upravo dao 7 somova za neka sranja za mene... Svaka mu dala...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.