Moram nekom da se izjadam :((

1. zahvali se bati, murinjo...

2. kako bih se napio nocas, jel moguce da mene ziljava patetika hvata? :(

3. Ne mogu, hrče trenutno a ne smem da ga budim. elem, došo sam da se jadam... drug došo s mora i tovario neku crnogorku, a ja dve dine stariji od njega i ništa... šmrc.

4. laže murino,kad ti ja kažem lololo

5. hahaha manijače. a prvo što me je pito je da l sam fercao nešto, valjda je očekivo kontra pitanje!

6. Moram se izjadati jer u zadnje vrijeme me nešto načisto jebe u mozak. Propao je moj najdraži sajt.

S tugom se prisjećam tamo neke 2008., kad sam prvi čuo za Vukajliju i kad sam prvi put došao tu, počeo da čitam defke i svaki put padao sa stolice od navale smijeha. Dvije godine mi je Vukajlija bila homepage, iako nisam imao svoj profil. Jednostavno, nisam sebe smatrao dovoljno sposobnim da se guram u jednu takvu ekipu, koja je tada pisala ubitačno humoristične stvari. Ajd, prevagnulo je ono nešto, pa sam se nagovorio da napravim nalog. Napravio, uživio se u ulogu autora, pokušao nešto i napisati, mada su defke većinom bile brisane rezonski, jer je nivo koji defka mora zadovoljavati ipak za mene i meni slične bio previsok. Vrijeme prolazilo, ja napredovao. Stigao sam čak do 250. pozicije na top listi... I onda se desilo... Šta li, valjda neka ziljavuša nije razumjela da ovdje nije poželjna, pa je dovela par svojih prijateljica i prijatelja sa otprilike istim mentalnim aranžmanom, te je tako započela opsada voljenog nam sajta. Stanje se pogoršava od početka 2011. jer porastom broja naloga proporcionalno opada broj kvalitetnih definicija i postera. Da, postere sam zaboravio... Nekad davno, tu i tamo bi se pojavio neki nalog koji bi molio za 50 bodova, jer, kako kaže, u principu ima odličnu ideju za poster i zbog toga je napravio nalog, ali nije znao za filter. Tada bi se 500 dežurnih hejtera pojavilo niotkuda i objasnilo mu da Vukajlija nije za njega. Tako je naš dragi sajt opstajao sve ovo vrijeme. Ali... Nekom se nije sviđalo da tako dobar sajt ima tako malo korisnika. Došli su sa svih strana svijeta, da i oni vide šta to tu ima i može li se to ikako eksploatisati. Ko? Stoka, goveda, svinje. Jebat im mater, ne možeš nikako drukčije opisati osobe koje dolaze samo da bi našle inspiraciju za novi facebook status, a usput sebe smatraju kompetentnim da komentarišu i ocjenjuju definicije iako su one daleko izvan njihovog mentalnog dometa.

Sad lijepo predlažem adminu da ključeve Vukajlije preda Ivanu Ivanoviću ili nekom takvom, jer je sajt prenapučen i to ljudima kojima ovdje nije mjesto, tako da nema potrebe da na čelu jednog takvog sajta stoji neko ko se imalo razlikuje od prosjeka. Možda jesam iskompleksiran i previše kritičan... Ali sam siguran da nisam jedini koji ovako misli i kojeg je najezda ziljavaca na Vukajliju otjerala u neko tamo atomsko sklonište.

Ali badava pišem, na forumu ne postoji niko na koga bi se ovaj post mogao odnositi. Sumnjam da te osobe uopšte znaju da forum postoji.

7. Мајко Кристова, како су дани ужасни када нису неужасни...

8. Kad čitam ovakve stvari,pomislim kako je Vukajliji stvarno došao kraj.A nije!Mene je ođe i dalje lijepo.Ne znam kako je bilo 2008.,ali od 2010 ovo je jedini sajt na kojem ja provodim preko 1-2 sata vremena.Jer mi se sviđa ekipa,sviđa mi se sadržaj.A ti,što ti kažeš,koji traže statuse za fejsbuk na Vukajliji će sami otići.Eto,da ne spamujem.
    Smeta mi neki dim što mi ulazi kroz prozor,uguših se.

9. Definisana je frtutma, a ja sam je htio definisati.

10. Ceo dan sam ocenjivo neke defke, smor... I tolko sam prso da kad sam video novu kevinu frizuru, rekoh joj: aaaaa dobra defka.. :(

11. Kupila sam danas impulsivno dva para cipela. U debelom sam minusu.

12. Oba para S. Oliver, jedne crne, jedne krem. Ove crne su zatvorene, mala klasična peta i jedan kaišić, podsećaju malo na one za tango, a ove drap su ustvari sandale sa milion nekih kaiševa, kao grčke apostolke. Sniženje, sa 7 na 4.000

13. daj sliku! :)))))) :vlaži:

14. e nato,nato... kakve :-)?

15. Na cipele? O, Bože :)))

16. Kako se pecate, čim spomenu cipele. Koja komedija :D Žene i cipele :D

17. Oba para S. Oliver, jedne crne, jedne krem. Ove crne su zatvorene, mala klasična peta i jedan kaišić, podsećaju malo na one za tango, a ove drap su ustvari sandale sa milion nekih kaiševa, kao grčke apostolke. Sniženje, sa 7 na 4.000

Ženski Kutak ?
    A nije mi jasna ta povezanost žena i cipela , jebeš mi mater. Ko da će neko muško da gleda u Stopala..

18. Dub, pssssssssssssst :D

Elem, kako si ih opisila, deluju mi lepo i jedne i druge. Sad ću za par dana u Bg napokon, pa da skrnavim sniženja :)

19. Natnat, sniženje? Pa bila bi luda to da propustiš! I ja bih isto postupio.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.