zašto, avaj zašto sam tol'ki emotivni kreten..
opet sam, po hiljaditi put odgledala matrix trilogiju i iskukala se k'o tetka neka.
kao što prosečna cava plače uz notebook, ja uz matrix..
bem ti biblijske momente i moju pristrasnost! sad ne mogu da se povratim pet dana -.-
Ćale mi se zaglavio u sobu i neće da mi da da gledam tv jebao ga tenis , u mojoj sobi na mom pišljivom tv-u imam 6 jebenih kanala , a nešto mi se baš i ne gleda parenje geparda na jebenu montenu il' na mbc !
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Još uvek nemam inspiraciju za pesmu. . .
Buhahaha, ne pomaže, trebalo bi da skoknem do psihijatra.
Probaj sada da pišeš na srpskom.
Uh krenuo sam nešto al ne mogu sada niša, aj sutra nešto pravim.
zašto, avaj zašto sam tol'ki emotivni kreten..
opet sam, po hiljaditi put odgledala matrix trilogiju i iskukala se k'o tetka neka.
kao što prosečna cava plače uz notebook, ja uz matrix..
bem ti biblijske momente i moju pristrasnost! sad ne mogu da se povratim pet dana -.-
Plačeš uz Matrix? E jebeš mi sve, to je tako do jaja.
LJOLJ
m'rš b'e.
Aj odgledaj Teksaški masakar, možda se povratiš. Mada ja mislim da tebi nedostaje kalcijuma u ishrani.
Ako su te terali da gledaš Matriks, razumem zašto si plakala. Ja bih radije tužio barabe.
Ako si dobrovoljno gledala... Pa i to je za plakanje. Više za kukanje, ali dobro, nijanse su u pitanju.
@elek, onaj iz sedamdesetih je ok, al' gledala ga još k'o klinka.. smaraju me tak'i "horori".
@tuki, šećeru, dođi na fb.
Neću, mahaćeš mi pičkom i nabijati na nos to što sam impotentan. Ne želim.
Ćale mi se zaglavio u sobu i neće da mi da da gledam tv jebao ga tenis , u mojoj sobi na mom pišljivom tv-u imam 6 jebenih kanala , a nešto mi se baš i ne gleda parenje geparda na jebenu montenu il' na mbc !
Ipak je kalcijum u pitanju. Tulume koristi jezik sve mu jebem!
She is a nobody's wife.
Brothel is hers love.
She's like a dove.
When i get in her room
i saw a treat too soon.
Woman in red
She like to be in bed.
Woman in red
You can be dead.
( Relax, she said)
Ubija me ova monotonija. Nisam ktitor pa ne znam šta pišu Džaftara i Maksimilijan. :((
Ne smejem se više.
Ko to neće da se smijeeee?
http://www.viareggino.com/public/news_foto/1_20070117115608.jpg
E sad si me nasmejao :)))
Бесан сам ко кер, и то без разлога!
borko, sigurno ti se skupilo nešto, stiglo te što se kaže...meni se to dešava...kako vrat?