Moram nekom da se izjadam :((

1. kapiram da bi ti bilo pametno da rizikujes sa nekom decom.
    proceni koji je najrelaniji da moze da kida, pa ga odaberi, siguran sam da ce se potruditi da ostavi dobar utisak.
    i srecno :)

2. Svrati do Doboja, nudim se.

3. ma necu bolan djecu, ne znaju nista..... jbt hocu nekog na svom nivou :))

4. Ja ti se nudim, pravi ozrenski pastuv, još do ujutru, a ti volj' oćeš volj' nećeš, al' nemaš ti hrabrosti za to. Ti da imaš petlju do sada bi već jahala kakvog Riđana....

5. Ja ti se nudim, pravi ozrenski pastuv, još do ujutru, a ti volj' oćeš volj' nećeš, al' nemaš ti hrabrosti za to. Ti da imaš petlju do sada bi već jahala kakvog Riđana....

ma daj da se ja pored ovolikog Lijevca polja do Doboja klackam zbog rad kurca.... zajebi :))

6. Oš, neš, ti izgleda hoćeš da se kresneš a da ti ne uđe...

Брате, тебе баш кренуло како не треба Дошао тај период, мораш да истрпиш, свакоме то дође, нема друге, рођени

Ma oteglo se nešto...

7. Planiro neko razdevičavanje u ponedeljak, al kurac..kaže tad dobija. Bemjojmamu upičku.

8. Neće da dadne, pa da jebe rak raka.

9. Pa muni joj ga pre ponedeljka, logično lolo

10. Muni joj ga u dvojku.

i tako udje on u drugu klasu...

11. Ja ti se nudim, pravi ozrenski pastuv, još do ujutru, a ti volj' oćeš volj' nećeš, al' nemaš ti hrabrosti za to. Ti da imaš petlju do sada bi već jahala kakvog Riđana....

decxko ovo moras da naucis napamet za sledeci put

http://www.youtube.com/watch?v=sUcAD7BERS8&feature=player_embedded#!

inace nista od tvog kvasenja

12. Ih, misliš da mi nije već palo na pamet? Nije pristupačna pre ponedeljka.

13. još uvijek seksualno frustrirana, večeras ako ne ovjerim nekog baću ima da se smetnem !!

14. još uvijek seksualno frustrirana, večeras ako ne ovjerim nekog baću ima da se smetnem !!

:благо диже 2 прста:

15. ti James imas termin u septembru, ne trci pred rudu !!!

16. ovo je odlicno, cak se moze i voziti kad cugnes, i lako je popeti se na njega

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.