Moram nekom da se izjadam :((

1. prvi motor na kom bi voleo da budem vozen a ne da ja vozim

2. Ortak na fejsbuku mi poslao link na kom je kao neki moj klip, i sad ja treba da skinem adobe flash player, i kad ono crn ekran, sve se sjebalo na jedno minut. Sad, da li ću imati trajne posledice na kompu ne znam ali izgleda da sam naseo na virus.

3. u smesu za pohavanje girica stavio sam greskom zacin ukus piletine...imam isto pakovanje samo ukus ribe na zaru.....nadam se da nece provaliti..

4. još uvijek seksualno frustrirana, večeras ako ne ovjerim nekog baću ima da se smetnem !!

Па на шта ти то личиш кад пет дана не мош да нађеш јебача?

5. Па на шта ти то личиш кад пет дана не мош да нађеш јебача?

mozda je cvetna nedelja

6. u smesu za pohavanje girica stavio sam greskom zacin ukus piletine...imam isto pakovanje samo ukus ribe na zaru.....nadam se da nece provaliti..

Prokleta piletina, uvek se trpa gde joj nije mesto!
    Ne znam sta da ti kazem... Stisni palceve i ocekuj cudo.:))

7. mozda je cvetna nedelja

Вероватно сам глуп, али не знам шта је то. Су то "они" дани?

8. I ja prvi put cujem za termin, al mislim da jeste to to.

9. Па на шта ти то личиш кад пет дана не мош да нађеш јебача?

pa u tome je i problem, sto sam ja prelijepa i ne mogu nikoga naci dovoljno finog za sebeeeeee :))))))))) :DDD

al evo nadjoh, nisam vise seksualno frustrirana, sad sam puna modrica od jebacine u autu.... ali bolje i to od seksualne frustracije :DDD

10. Čestitamo dobitniku, ostalima više sreće drugi put.

11. Gde je lajk za komentar? Bravo eleku. :)))

12. ne spava mi se. ja patim.

13. ustanem jutros i vidim da se nešto sjebalo u kući i da nemam struje i da nemam na šta ni kafu da skuvam. onda krenem da vadim veš iz mašine što sam uključila sinoć i ukapiram da sam oprala sinovljev mobilni telefon, zaboravljen u džepu.naravno, crk'o je. odem na posao u drugu smenu i kažu mi da je koleginica dala otkaz i da će, verovatno, meni da pukne kičma jer ću radim za dve dok ne nađemo zamenu. posvađam se sa poslodavcem i jedva se posle izmirimo kad mi je kupio čokoladu. u međuvremenu, kolega dovede svog sina na posao i pojede mi čokoladu.
    nisam trebala jutros da ustajem iz kreveta.

14. Ni meni. Ajd da patimo zajedno.

15. Ни ја из неког разлога не могу да спавам. Легао, заспао, пробудио се и сад не могу. А сутра се ради. Има ли који лек?

16. Au Kosmo, pa gde baš čokoladu da ti pojede? Čokolada se sakriva znaš. Zaboravljaš osnovne stvari.
    Aleks, popij bromazepam od 3mg zaspaćeš ko zaklan.

17. Ja nemam bromazepam, crkla sam danas, sve nadajući se da ću bar lepo da spavam, a sad sedim za kompom, umirem od dosade i ne spavam.

18. aj svi da patimo...a čokolada bila ona sa suvim grožđem, zna čovek koju volim...

19. Aleks, popij bromazepam od 3mg zaspaćeš ko zaklan

Не готивим те дроге. Има л нешто друго, природније, а да ми је доступно у Крагујевцу?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.