U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I kuću sam celu usisala, vukla sam onaj usisivač Slobodin iz 1976., biceps mi je nenadjebiv sad. Al' ništa.
Isti problem. A sutra treba da štrebam.
Aaaaaaaaa, sa suvim grožđem! I ja je volim. Da istučeš tog dečaka pošteno. Si čula? Padoh u bedak sad. Uh. Čokolada sa suvim grožđem, pravo blago.
Kosmopolito, uzmi onaj Savin stav i zajebi sve sa "ZBOGOM KIKINDO"
Aleks, popij čaj od kamilice, on smiruje ili popij mleko i to je dobro. ;)
Следећи пут када ти се не буде спавало, реци ми да ти оставим кључ од куће да се успављујеш код мене. Имам онај фенси усисивач, пре метар дана купљен, није тежак.
Шта учиш, батино?
Aleks, i sudove ću da ti operem :D
Одлично, плаћам и карту до Крагујевца и назад, само ако ниси баш нека дебела вукојебина, онда ми се не исплати.
Novi Sad.
Još ako me nahraniš i daš mi kave da pijem, možda razmislim o brisanju prašine.
А ако ти купим сладолед, јел може и прање тепиха?
Uzmite sobu. :)
Koliko komada (i sladoleda i tepiha)
(i koja vrsta sladoleda?)
Вучице, ово ми се више исплати него да се огребем за сношај. Има их које хоће да се јебу, али је много мало које хоће да раде.
Ja ne bih snošaj, mene ova hrana i kava zanimaju
Па остало ми још 2 тепиха што треба да оперем а не стижем, један тепих један сладолед, може било који сем оних породичних, не правим питање.
Straćatela, to je bitno, i da nije neki sitan skroz. Samo nemoj da su tepisi kilometarski.
А нису баш ни мали, али имаш и кафу и храну уз све то, а лечиш и несаницу. Ово нема ни на Телешопу.
Mogu da duvanim?
Jeftinija sam od Nosonje 2003.
Може, мада не у кући, јер смо сви непушачи.