sutra moram da ustanem u 8 i idem sa dedom u Srbac i slusam familiju cijeli dan kako bulazni neke gluposti
ako ne bude nekih para cu da ih podavim kao tuciceee
Jebeno sam zaglupeo od Fejsbuk fora. Uđem na postere, sve retardirani fazoni sa pomenutog sajta, podelim onako slatko minuse kao Deda Mraz pedofil paketiće deci u vrtiću i otvorim da pišem novu definiciju "Sa'ću vam ja pokažem kako se to radi" i onda ukapiram da mi sve padaju na pamet neke mnogo retardirane i izlizane rečenice/fore - sa Fejsbuka jebenog. Hvala.
Dunn, saosećam. Upravo sam ušla na postere, krenula da bljujem vatru, otišla na definicije i nalazim fore sa 9gag-a. JA NE ZNAM KAKO VIŠE DA POKUŠAM DA SPAVAM.
Ne mogu više da trpim ovog Amidžića. Šta god gledam na YT, u vrhu mi se pojavljuje ovo sranje od Mede Brunde i nudi se kao sledeća pjesma. Nije mi jasno kojih 10 miliona idiota je to pogledalo? Nemoguće je da su sve djeca, mora da bude i matorih idiota. Kako nekome može biti zanimljivo da se pravi mutav? I još gore, kako nekome može biti zanimljivo da gleda lika koji je jebeni retard i još glumi retarda, znači kvadrirani retard? Amidžiću, mrcino glupa, nabij se na onaj kurac na ovom novom mostu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
sutra moram da ustanem u 8 i idem sa dedom u Srbac i slusam familiju cijeli dan kako bulazni neke gluposti
ako ne bude nekih para cu da ih podavim kao tuciceee
Jebeno sam zaglupeo od Fejsbuk fora. Uđem na postere, sve retardirani fazoni sa pomenutog sajta, podelim onako slatko minuse kao Deda Mraz pedofil paketiće deci u vrtiću i otvorim da pišem novu definiciju "Sa'ću vam ja pokažem kako se to radi" i onda ukapiram da mi sve padaju na pamet neke mnogo retardirane i izlizane rečenice/fore - sa Fejsbuka jebenog. Hvala.
Mene safatala neka insomnija, evo tri puta pokušavam da spavam i 0 bodova....grrrrrrr a moram sutra u 8 na pos'o....
Dunn, saosećam. Upravo sam ušla na postere, krenula da bljujem vatru, otišla na definicije i nalazim fore sa 9gag-a. JA NE ZNAM KAKO VIŠE DA POKUŠAM DA SPAVAM.
ja spavam
Ne mogu više da trpim ovog Amidžića. Šta god gledam na YT, u vrhu mi se pojavljuje ovo sranje od Mede Brunde i nudi se kao sledeća pjesma. Nije mi jasno kojih 10 miliona idiota je to pogledalo? Nemoguće je da su sve djeca, mora da bude i matorih idiota. Kako nekome može biti zanimljivo da se pravi mutav? I još gore, kako nekome može biti zanimljivo da gleda lika koji je jebeni retard i još glumi retarda, znači kvadrirani retard? Amidžiću, mrcino glupa, nabij se na onaj kurac na ovom novom mostu.
Šta to gledaš pa ti iskače Medo Brundo, meni se to nikad nije pojavilo?
A gledam neke domaće zajebancije i stalno izbacuje majmuna ovog.
Haha, jbg :)
Pokvario mi se usisivač. :(((
Uzmi metlu ;)
drugo vece pivo festivala, ja nepijem, i opet me boli glava. :(
Uzmi metlu ;)
Neću, ja sam moderna veštica. :))
Bjesovi odrzavaju koncert na moto skupu, a ja nemam s kim da idem.:/
U Prijevoru? :D
Ne, u Cesljevoj bari..:P
A nemoj me jebati, ozbiljno te pitam. Možda ni ja neću da idem.
Na bazenima.
Aj dides sa mnom...
Hahahaha, kakav je to moto skup na bazenima? :D Ono, fazon, vodeni skuteri, a?
I ja sam mislio da na bazene dolaze samo carevi poput Aca Pejovića, jok ti masni, rošavi, metalci. Stvarno nisam u toku.
A kad je to, večeras, a? Aj kad se završi Đoković, može?
Iza bazena, kod Mancule.
Ma jebo te Djokovic, ovo ce se zavrsiti do tad...
Veceras, ne znam do kad traje, al valjalo bi da stignemo do skorije.