U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Gledam djoknvica jer ne merem da spavam. a i sta ima didem u krevet kad me tamo niko ne ceka...
JAKO SAM PIJANA JAKOOOOOOOOOO
A RODJENDAN MI JE I JEDINO SE MATER SJETILA DA MI CESTITA I TO U 2 UJUREOOOOO
JEBEM TIIIIIIIIII
E DA
I JEDEM SIR SA DOJKI
KOJI MI JE ISPAO IZ SIRNICE PRIJE NEKOLIKO SATI
moja mater se sjetila da mi cestita rodjendan tek u 3 ujutroooo
Изгубих у неповрат две дебеле велике свеске у које сам цело лето саџгавао стотине и стотине страница Хајдегера, Аристотела, Хегела, Шлука, Томе Аквинског и Шопенхауера. Тражим их већ недељу дана. Сада ми јово-наново варијанта не гине, као ни октобар. Упуцаћу се, не једном, двапут.
:мунков крик вербализован:
едит: Ецлипсе, с ти р.
Warneru iskuliraj potragu par dana i pojavice se negdje sigurno
i hvalaaaaa
Вернере, од свих јадиковања које сам овде видео, ово је убедљиво најгора ствар коју сам видео! Ако ти нешто значи, ствано ми је криво због тебе, и стварно бих волео да нађеш те две велике дебеле свеске.
Помрачење, срећно!
I ko onda može da se naljuti na nju? :)))
ED: Ups,pogrešna tema,ovo je trebalo da turim u onu "Moram da se pohvalim" :)))
NIsam sinoć ništa izvatao...a još su mi i pivo prosuli.
NIsam sinoć ništa izvatao...a još su mi i pivo prosuli.
I još ja seo u tvoje pivo. 'Bem ti onog k'o ti gao prosuo. Sad te sažaljevam lololo
Lololo wet butt
E jebiga, a ja Faci prosuo pivo. :)
Nisi valjda popu prosuo PIVU?! Dečko ne gine ti neka anatema lolo
Decxko, prosuo sam mu samo trećinu, očitao sam 20 očenaša i sad je ok.
gledala Spasitelja na Happy tv, jebo me pas da me jebo...
Au, potresan fim u tri lepe. Mislim nije meni, al inače jeste.
dušu isplakah, skupilo mi se...
odžeparili me prekjuče u gradskom, prošo čovek i poslužio se novčanikom...nije se preterano ovajdio al dokumenta i vadjenje istih....uffffffffffffffffffff...KLIKTONEEEEEE!
E jbga...
Banini, a što držiš dokumenta u novčaniku? Meni kad su ukrali novčanik, otišlo 1500 dinara, ali dokumenta su mi ostala u torbi, baš zbog tih krađa ih ne držim u novčaniku...
jako sam pijana