Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Gledam djoknvica jer ne merem da spavam. a i sta ima didem u krevet kad me tamo niko ne ceka...
JAKO SAM PIJANA JAKOOOOOOOOOO
A RODJENDAN MI JE I JEDINO SE MATER SJETILA DA MI CESTITA I TO U 2 UJUREOOOOO
JEBEM TIIIIIIIIII
E DA
I JEDEM SIR SA DOJKI
KOJI MI JE ISPAO IZ SIRNICE PRIJE NEKOLIKO SATI
moja mater se sjetila da mi cestita rodjendan tek u 3 ujutroooo
Изгубих у неповрат две дебеле велике свеске у које сам цело лето саџгавао стотине и стотине страница Хајдегера, Аристотела, Хегела, Шлука, Томе Аквинског и Шопенхауера. Тражим их већ недељу дана. Сада ми јово-наново варијанта не гине, као ни октобар. Упуцаћу се, не једном, двапут.
:мунков крик вербализован:
едит: Ецлипсе, с ти р.
Warneru iskuliraj potragu par dana i pojavice se negdje sigurno
i hvalaaaaa
Вернере, од свих јадиковања које сам овде видео, ово је убедљиво најгора ствар коју сам видео! Ако ти нешто значи, ствано ми је криво због тебе, и стварно бих волео да нађеш те две велике дебеле свеске.
Помрачење, срећно!
I ko onda može da se naljuti na nju? :)))
ED: Ups,pogrešna tema,ovo je trebalo da turim u onu "Moram da se pohvalim" :)))
NIsam sinoć ništa izvatao...a još su mi i pivo prosuli.
NIsam sinoć ništa izvatao...a još su mi i pivo prosuli.
I još ja seo u tvoje pivo. 'Bem ti onog k'o ti gao prosuo. Sad te sažaljevam lololo
Lololo wet butt
E jebiga, a ja Faci prosuo pivo. :)
Nisi valjda popu prosuo PIVU?! Dečko ne gine ti neka anatema lolo
Decxko, prosuo sam mu samo trećinu, očitao sam 20 očenaša i sad je ok.
gledala Spasitelja na Happy tv, jebo me pas da me jebo...
Au, potresan fim u tri lepe. Mislim nije meni, al inače jeste.
dušu isplakah, skupilo mi se...
odžeparili me prekjuče u gradskom, prošo čovek i poslužio se novčanikom...nije se preterano ovajdio al dokumenta i vadjenje istih....uffffffffffffffffffff...KLIKTONEEEEEE!
E jbga...
Banini, a što držiš dokumenta u novčaniku? Meni kad su ukrali novčanik, otišlo 1500 dinara, ali dokumenta su mi ostala u torbi, baš zbog tih krađa ih ne držim u novčaniku...
jako sam pijana