Tako ti je najbolje, jer jeste maltretiranje kad moraš ponovo da vadiš ličnu i ostala dokumenta... Ja ne čuvam ni one male fotografije dragih osoba u novčaniku, ništa, samo pare i to koliko planiram da tada potrošim...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
forget me not, sad cu i ja kao ti, sve da odvojim...
Tako ti je najbolje, jer jeste maltretiranje kad moraš ponovo da vadiš ličnu i ostala dokumenta... Ja ne čuvam ni one male fotografije dragih osoba u novčaniku, ništa, samo pare i to koliko planiram da tada potrošim...
То је баш смор. И још мораш да оглашаваш стара невалидним...
Smor
Ubi me glava, odo spavat :(
Spičila me promaja u autu, levo oko me peče kao da imam tonu peska u njemu. Stavljam obloge od kamilice pa je malo lakše, ali već tri dana pizdim.
Mene gloova boli :(
pojeo sam svu čokoladu iz onog Quadro sladoleda :(
U petak mi je bio poslednji dan godišnjeg odmora.
Натнат, сад ти нема друге него на лажно боловање...
Иначе, моје изјадање: Неки неће више да се друже са мном.
evo ja ću, enemy...
Хвала Космо, али и даље ће да недостаје тај неко... Уф, доста патетике. :)))))
da, bre, ja nikad nisam dovoljna...sad me zarazi patetikom...
piste mi usi. ko da mi je tijelo jedan kompresor za vazduh, i sve mi na usi izlazi. pisak lokomotive u usima, sa sve masinovodjom mitrom
Idi meri pritisak Kolfilde :)
Samo polako...smireno...biće sve u redu...
Gurni u čvabalo onaj merač za pritisak u automobilskim gumama. Znam da je pokojnom komšiji Radošu pomoglo kad je imao probleme sa sinusima.
Pijan sam.Dođavola.
i onda saznam koliki mi je pritisak, i sta cu onda? da mi jos vise skoci kad mi kazu?
Pa imaš i očni i krvni pritisak, pa sad... Idi se za početak ispišaj dobro, rešavaj se tečnosti.
Ako se nastavi idi doktoru, ne zajebavaj se s tim.
Prehlađen sam... usred avgusta... jebem ti ladne pločice u trpezariji i mene koji ne nosi papuče.