Уместо да сам на Бир Фесту и да се зајебавам као господин, ја седим и пребацујем техничку документацију у јебени ворд да би завршио до понедељка. И нећу изаћи напоље до шестог септембра као човек, зато што сам дебил који није радио на време и сад има испите уместо да прави будалу од себе на јавном месту. И сам сам томе крив и пиздим због тога.
Ето.
malčice, zezanje...ja volim vangogu mnogo i čak preporučujem novim članicama, ako hoće da čitaju dobrog ženskog autora da čitaju vangogu i auroru i natnat i majav i ellu džonijevu...neće goga da se ljuti na mene...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kako ljudi mogu priču da napumpaju.Da od mrava prave slona i sve to bez razloga.I to mi smeta.
Nisam bio na jebenim Goblinima!
Kako ljudi mogu priču da napumpaju.Da od mrava prave slona i sve to bez razloga.I to mi smeta.
Ko te diro? Što plaćeš?
Veri fani.Veri,veri fani??
Ajde, ajde... Kupiću ti sladoled koji sam obećao! Nemoj odma tako...
Odlično,fala.
Једном да се ја исерем овде.
Уместо да сам на Бир Фесту и да се зајебавам као господин, ја седим и пребацујем техничку документацију у јебени ворд да би завршио до понедељка. И нећу изаћи напоље до шестог септембра као човек, зато што сам дебил који није радио на време и сад има испите уместо да прави будалу од себе на јавном месту. И сам сам томе крив и пиздим због тога.
Ето.
И пијем Унион пиво. Еј.
Umesto da sam na Bir Festu, i zaebavam se ko gospoda narod, ja sedim ovde i ne radim ništa.
Čak ni pivo ne pijem jer neam kinte za isto.
A zašto se vas dvoje ne nađete, kod Vite pošto čovek ne može da izlazi, skupite pare za pivo i... problem rešen!
Мени донели из Дежеле. Неам ни ја кинте.
Rijetko kad može da me iznervira nešto sa interneta, ali eto...
Storma,voda je zdravija. :)
Jes da je voda zdravija, al' vodu pijem svaki dan, za razliku od pive. :)
Може. Свиђа ми се како овај човек размишља.
Danas nije prošla plata,a banka vikendom ne radi.A ne'am šifru za bankomat.
A i dekintirana sam.Bem ti puste pare.
Goga, prosveti plata tek u ponedeljak...
A nisam u prosveti Brus,al' nema veze..će se preživi nekako .
meni uplaćena kinta danas...da se pohvalim samo. ups, pogrešna tema...
Ovo je bilo na VanGogin račun, cccc kosmo, kako podlo :p
malčice, zezanje...ja volim vangogu mnogo i čak preporučujem novim članicama, ako hoće da čitaju dobrog ženskog autora da čitaju vangogu i auroru i natnat i majav i ellu džonijevu...neće goga da se ljuti na mene...
Bolu me noge. I ledja. I kurac za sve, pijem vops topao ko konj.