Moram nekom da se izjadam :((

1. bio kod zubara, po drugi put u 2 dana i nisam ništa uradio konkretno... ispljuvao gomilu krvi (doduše zub me ne boli više onako jako) ali jebote 1 zub da mi radi 3 dana pa to nema smisla... imam nesposobnog zubara

2. Nemoj da spemujete i da lažete nego se jadajte! Ajde, kao...mnogo vam srećni životi, pa nemate šta tematski da kažete. svašta!

3. Totalno sam seksualno opterecena, a opet mi se ne opsti, nego bih samo pisala i pisala o seksu i slusala druge... Eto, da se izjadam

Ček, ček... ne razumem. jadaš se je ne bi da opštiš ili se jadaš što si seksualno opterećena?

4. istrošio sam deozodorans. a u kurac

5. Totalno sam seksualno opterecena, a opet mi se ne opsti, nego bih samo pisala i pisala o seksu i slusala druge... Eto, da se izjadam

EPIC

elem, ja moram da ucim 3 vrste hemije za ispite koji se priblizavaju, sitno sitno. a toliko me mrziiii i nikako da krenem -.-

6. kreni bre liki, mojne se zezas

7. Које три врсте хемије? За кухињу, купатило и прозоре?

8. Ја треба да радим семинарски, али ме мрзи по овој врућини.

9. Које три врсте хемије? За кухињу, купатило и прозоре?

hahahahahah

10. Ne mogu da nabavim vutru.

11. Jebo te motorna pila, pa neće da prestanu, jutros od sedam sati. Pa kad će zima, bar ne moram da slušam pilu, nego lopatanje, manje me nervira.

12. Које три врсте хемије? За кухињу, купатило и прозоре?

to to :3
    kujna <3

Ne mogu da nabavim vutru.

nema nesto po bg.. -.-

13. Ne mogu da nabavim vutru.

Bem te sposobna.

14. e, stvarno, moraću da otvorim temu za vutru u informacije faq

15. obavezno filozofe -.-

16. ako moze dzogurt, mogu i ja lololok

17. Ne radi mi krek za novi Djus eks jebem im majku lopovsku.

18. NE MOGU DA RADIM!!!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.