Nato, preživljavam, strpah se u kućni pritvor, učim danju, spavam noću, k'o sav normalan svet...
Sylar, ako želiš, mogu da ti sredim neku talibansku šljaku. Za svaki kilogram eksploziva oko struka dobijaš 10 €. Posle 10. kilograma dobijaš bonus iznenađenja od 50 €!!! TAKE 'EM WHILE THEY'RE HOT!
Nista vise ne moze da me iznenadi, ispuni i odusevi. Sve sto sam zeleo da uradim u zivotu, vec sam uradio sad se samo ponavljam, i sto se zena i alkohola i droga i inhalacija, i kocke i bilo kog greha ili poroka tice. Kao i nekih uspeha koji se ticu fakulteta, zaradjivanja, rada i samounapredjivanja. Svi misle da se kurcim kad ovako kazem ali meni nije svejedno, zamisli da sve oko tebe dozivljavas kao hladnu vodu, Kao da sam postao apatican, preforsiran. Jebem li ga. Ne znam sta mi je.
друже теби треба једно ''near death experience'' да ти поврати жељу за животом. да га опет цениш.. ма шта ја кењам, брате кад се ја тако ''префорсирам'' увек али увек помогне женски пол, наравно не нека рока него фина девојчица, да се заљубиш.. мислим мени је то помогло за сада 2 пута.. само тад се заљубим, наравно не на силу..
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Одакле ти то?
da se nadovežem... da Hladno Pivo nije najbolji bend?
Немојмо претеривати. :)
Мајке су кева, узгред.
http://www.youtube.com/watch?v=uRSDQ9Wd84g
naravno da su naj od naj. bem li vas.
hahahaha džimdži mindži :D
Christine, degustibus non disputantum. :)
Nato, preživljavam, strpah se u kućni pritvor, učim danju, spavam noću, k'o sav normalan svet...
Sylar, ako želiš, mogu da ti sredim neku talibansku šljaku. Za svaki kilogram eksploziva oko struka dobijaš 10 €. Posle 10. kilograma dobijaš bonus iznenađenja od 50 €!!! TAKE 'EM WHILE THEY'RE HOT!
naravno brate... jel iz prve ruke eksploziv? jel se dobija i heroin gratis?
let 3 malo juče najbolji bend
HP i Madres su meni najjači.
Ne heroin, dobijaš opijum pravo iz Avganistana iz poljana maka Mahmooda Ahmeda Omera Dženan Dželjana Al-Zubejhovića.
Испити су све ближе...
Manje od 36 sati.
Мени недељу дана...
Можда затражим продужење рока на два дана...
Nista vise ne moze da me iznenadi, ispuni i odusevi. Sve sto sam zeleo da uradim u zivotu, vec sam uradio sad se samo ponavljam, i sto se zena i alkohola i droga i inhalacija, i kocke i bilo kog greha ili poroka tice. Kao i nekih uspeha koji se ticu fakulteta, zaradjivanja, rada i samounapredjivanja. Svi misle da se kurcim kad ovako kazem ali meni nije svejedno, zamisli da sve oko tebe dozivljavas kao hladnu vodu, Kao da sam postao apatican, preforsiran. Jebem li ga. Ne znam sta mi je.
друже теби треба једно ''near death experience'' да ти поврати жељу за животом. да га опет цениш.. ма шта ја кењам, брате кад се ја тако ''префорсирам'' увек али увек помогне женски пол, наравно не нека рока него фина девојчица, да се заљубиш.. мислим мени је то помогло за сада 2 пута.. само тад се заљубим, наравно не на силу..
meni smor
Gremilne, treba tebi motka preko leđa, paš viđet kako ti je bezze...
smor
sad nikog neće da bude na sajtu par sati...
Totalno sam seksualno opterecena, a opet mi se ne opsti, nego bih samo pisala i pisala o seksu i slusala druge... Eto, da se izjadam
Нашла си где ћеш да слушаш о сексу :) Све сами сексачи! :)
Rockangel idi na PVT kod nekog iskusnog člana, više priča o seksu nećeš čuti.