Moram nekom da se izjadam :((

1. Кад завршиш факс, имаћеш и ти паре, али немој да их трошиш на сатове, јер је навлакуша

ako ga završim

2. Eklipse, razumem te u potpunosti. Ja sam se jedva zakrpio finansijski prve 2 godine studija, znam kako je jebeno. Saveti: 1. vidi imaš li kakav honorarni posao da nađeš, 2. vidi da li možeš od nekog da posudiš, 3. vidi da li ima neka firma na opštini koja daje ili mogla bi da daje stipendije. Ovo je u mom slučaju bilo sve troje. Uz to, moji su prodavali deo imanja pa mi slali novce da studiram, i jebeno se isplatilo. Sad ja njima pomažem finansijski.

3. Ahahahahhahahahahahha

pajko, ko još video da su saobraćajni i drugi znakovi na putevima Srbije validni, molim ja tebe?!

4. taman sam hteo da prekrsim neki moral a ono fejk

5. Попричаћу са људима из Путева Србије... За ово ће да лете откази!

6. Ahahaha Pajko gde je to, oću i ja u Kurve.

7. htedoh steci internacianalno iskustvo,prevrni okreni nigde ni jedne madzarice...

8. E stvarno nije u redu da te sputavaju... Bahatost čista...

Ma elek, gde njega pitaš, vi'š da nume ni da bude nevaljao ko čovek! :)

9. e jacko jacko bi ja no nesmem ubiJo bi me sremac :) lolololo

10. Ahahahhahahahaha

E, to je već tema za izjadavanje... Stvarno si u sosu... Ne bih ti bila u koži! Jok!
    :))

11. Pajko gde su maj bičez lololo

12. boli me želudac. boli me koleno. raspada se. deda mi ne da da spavam. kljuka me lekovima. majko.

13. Mozak otišao u tri lepe.

14. zum zum zumzumzum zumzumzumzum zum zum zum

15. Eklipse, razumem te u potpunosti. Ja sam se jedva zakrpio finansijski prve 2 godine studija, znam kako je jebeno. Saveti: 1. vidi imaš li kakav honorarni posao da nađeš, 2. vidi da li možeš od nekog da posudiš, 3. vidi da li ima neka firma na opštini koja daje ili mogla bi da daje stipendije. Ovo je u mom slučaju bilo sve troje. Uz to, moji su prodavali deo imanja pa mi slali novce da studiram, i jebeno se isplatilo. Sad ja njima pomažem finansijski.

ma ima mater meni da da pare, al ja neću da tražim, muka mi od pomisli na to. Imala sam sve tako divno isplanirano do 26 godine, i sad ode sve u kurac. jebem ti i život i Dodika i sve !!!

16. Opet sam obarao sistem i opet sve pojebao!!! Ni Guitar Rig ni Amplitube mi ne rade tj, rade al je zvuk kao pokvarenom tetrisu. Nisam svirao gitaru 2 dana i danas kad sam krenuo da je uzmem padne mi sa stalka i spadne mi onaj metalni deo koji ogradjuje pragove kod osmog praga. Kriziram i 'ocu da se besim!

+ sam se posvadjao sa devojkom jer sam "isti kao svi ostali". Jebem ti danas.

17. prespavaj jedno nedelj'-dve, biće bolje..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.