Moram nekom da se izjadam :((

1. Pucaj u glavu, meni je pomoglo.

2. posledice su zanemarljve

3. NEĆE DOTVORI TARZANIJU ! SAJT SADRŽI MALWARE !

4. meni tarzanija fura okej

5. ja je nisam ni otvarala

6. Povatao se sa bivsom sada na koncertu goblina....sadasnja me je videla....boli me tuki za bivsu, stalo mi je do sadasnje...jebem se glupog i pijanogg

7. pucaj sebi u glavu

8. Izgleda da ces sada sam sebe da vatas, ololololo

9. Bio na zboru na Ozrenu. Bilo prekul pod šatorom Bistrih izvora. Al mi nisu otpjevali 'Kad sam svoju dovodio Jelu komšije se smijale po selu' jer su morali da prekidaju da bi pjevali neki matorci... I piva bila 4 marke, jebem im onu mamu šatordžijsku kapitalističku.

10. Zato je pred zadrugom najslađe i najjeftinije.

11. Jes, al tamo nema Bistrih izvora uživo da jebu keve.

http://www.youtube.com/watch?v=yibM4sEAnuQ

12. E jbga sad, ne može i jare i pare.

13. jeo sam sendvic sa ljutom paprikom. zatim sam krenuo da drkam ali sam pritom preneo ljutinu paprike na kurac. to je rezultiralo tolikim bolom da sam zavrsio polivajuci ga jogurtom.

14. jeo sam sendvic sa ljutom paprikom. zatim sam krenuo da drkam ali sam pritom preneo ljutinu paprike na kurac. to je rezultiralo tolikim bolom da sam zavrsio polivajuci ga jogurtom.

print meseca

15. Ambrozijo, zašto mi to radiš dechko?

16. Mislim da sam u klimaksu. Kad se obučem - vrućina mi, kad se raskomotim - hladno mi. Ne znam šta ću sa sobom.

17. sta god da pojedem, muka mi je..

18. Obuci se do pola :)

Lol

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.