Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Šmrc...
sranje je skroz jer natnat oće da pomogne da ne budemo jadni.... E NEĆEŠ
E, a vidi kako mi se slučajno složile rečenice kao jelkica..daj jedan smajli Caro!
:(
Smeješ se u sebi, znam..
lololololo, imaš neke moći :) al to neće sprečiti da i dalje smrdim lolo
Неће ме кладионица...
Caro nije mi do tebe boga mi, al evo u duhu hrišćanstva ponudiću ti za mamurluk divno rešenje- kupi Dimigal za protiv mučnine u putu, ako gde nađeš Draminu, kupi nju.
natnat ti mene zekiš? Da skuvam na plin kafu? Viš ženo da sam potrošila gasa za celu Srbiju, nije mi ostalo ni da odvrnem da se ugušim!
moram da se izjadam da kažem da mi je dosta žao jer sam čuo da dzankee ne pandaniše
Zadovoljna sam učinkom.
Žulja me slušalica.
Ја не панданишем ја арчим....
7 дана нисам узо ни динар
dzankee laže da arči i to me čini jako tužnim jer svi znamo da nema šanse da je ikada išta jebao
Зајебаваш зајебаваш
i čuo sam da nikada neće više jebati kao što ni do sada nije, i baš se loše oseaćm zbog toga....
i don't feel so good.
Ххахаххаха
Znate šta?
Caro™, ošišaj dlake.
auroro072, skuvaj kaficu, na plin :)
Borko, napravi sendvič i dođi na igre
culle, pusti neki mjuz i natakni sluške :))
menijesamodosadno, drmni kafetin i popij čaj
Ajmo, živo, ja ne mogu ovako više, a vi kako hoćete :)))
CARICE! :D:D:D:D samo slinave nosiće da im obrišeš, a ja ću da im spremim papicu, pa mogu na spavanje! ;))))
Jutros me mrzelo da odem na praksu, tako da sam nastavila da spavam, spavala do pola dva, rucala, i opet nastavila da spavam... Sta sutra reci, kako se jebeno opravdati? Hoce li me OPET ujutru mrzeti da ustanem? Aman zaman...
Da, mrzeće te.
Ote mi post sa tastature...