Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
vidi ga mrmun! jesi ti živ, puška te ubila da te ne ubije!
Е управо сам провалио да ми дефка опет није у одабраним. Прошла је испала из конкуренције јер је пример био на бази вица, а друга је имала највише гласова и опет је нема. Трећа срећа!
u septembru su rekli da ako damo pun uslov u januaru mozemo da platimo samo pola skolarine, neki dan su se predomislili i teraju nas da platimo sve, sada ucim jer postoji neka luda nada u mojoj glavi da ce mozda za mene napraviti izuzetak i osloboditi me placanja ostatka...a koliko sebe poznajem znam da postoje ljudi koji to oslobadjanje zasluzuju vise od mene, jer sam lenstina, a verovatno ga ni oni ni ja necemo dobiti
Ne mogu da otvorim vino. Kao da su cementa stavili na čep. Iskrivio sam vadičep sunce ti jebem. Neki predlog?
Razbi vrh flaše!! A možeš i da probaš da uguraš plutu nožem ili odvijačem unutra, meni je jednom pošlo za rukom...
Poslo je i meni par puta, ali ovaj čep neće ni napolje a ni unutra. :)
Jesi li probao da kupiš nevu bocu vina? :P
'ću kurac, za ovu bocu sam dao 600 kinti, mamu im!
Sti lud?! :D
Brate, okreni je naopako i slomi taj vrh, neće ti uć staklo, ne brini, samo ne možeš iz boce pit.
uzmi razbij flašu u neku kantu ili plastiku, posle procedi kroz neku gazu nemoj jebat....
Ako si u Novom Sadu, dam ti ja bocu Vranca, samo dođi po nju.
Nisam ja lud, nego cimerka glupa ko kurac. Ja joj dao pare, a ona najskuplje. Ali ok, naplatiću joj to večeras. :)
Uzmes bonsek i odseces grlic.
u pra brate ti ćeš i da jebeš a došo si ovde da se kao izjadaš... -
Caro, preteka' sam te, ja sam 99. :P
moram da se izjadam jer me je mare preteko, on je 99 lolololololo
Naplatiće on moju srpsku, rasnu kurčinu od sedam cenata. Da se tako duhovito izrazim.
Ljudi! UMRO GERI MUR!
Dobro, sad si ti okruglo 100 :p
Nabavi đemper k'o moj, možda pomogne :p
sunite, zaboravio si najvažnije :D
ahhahahaha, Đemper objašnjava :)
Ma jok ima da napazarim hejta uskoro... onda mi dođe inspiracija... ovako kad je sve mirno ne pišu mi se defke lololo