Moram nekom da se izjadam :((

1. E bromazepam je spas.

2. Prekjuce sam pao niz stepenice tri puta za redom. Rasekao sam levu arkadu do kosti, razbio nos, zamalo izbio prednji levi zub, (samo se rasklimao, na svu srecu), rasekao desno koleno i ugruvao se na jos par nezgodnih mesta. Izdrzao sam 2 meseca na putu da nista ne razbijem i sada, pretposlednji dan, uradim ovo :( Sada ovakav treba da se pojavim pred partnerkom, cerkom, na poslu... Tuga, brate. A sto je najgore, niko mi nece verovati da sam pao niz stepenice, izgledam kao da su me tukli Valuev i Brus Li, u tandemu.

http://vukajlija.com/pao-sam-niz-stepenice :)

3. Neko me banovao na jedan dan a nemam blage veze zašto i krošto :)
    Nema veze, čak mi je prijalo na neki način, vratio sam se pun inspiracije i spiskao dnevnu kvotu iz cuga. Možda bi valjalo da se uvede "dve definicije dnevno ali one koje ne iskoristiš prelaze za sutra", nekad ništa ne mogu da napišem a nekad bi napisao deset.

edit: Hehe, moglo bi u odabrane ovo sa stepenicama, kratko je ali jebitačno.

4. u kako sam bolesno prdno, ne pomažu prozori ni promaja majko... smrdi ko bizon kad skuplja gasove tri dana i onda ih ispusti u jednom glomaznom naletu

5. Vratili stari zakon za neopravdane izostanke. Samo 25 možeš da imaš. :(

6. Pa zar nije prošle godine bilo manje?

7. Pršle godine bilo da možeš kolčko oćeš brate. :(
    Ja imao 120 i bio sam među boljima u odeljenju. A ove, mora ćale da dolazi.

8. Znači neka jebena viša sila se nameračila na moje finansije
    ostanem bez jebene stipendije prije par dana, ajd, ok, mama će pomoć ovu godinu,i danas mi uplati pare za stanarinu, knjige neke, život...
    i odem na jebeni bankomat da dignem te jebene para, turim karticu kad ono piše NE MOŽETE IZVRŠITI TRANSKACIJU JER VAM JE ISTEKLA jebena KARTICAAAAAA
    imam jebenih 30 dinara i dva jajeta.... to je sva moja jebena imovina
    MRZIM JEBENI ŽIVOT !!!

9. imam jebenih 30 dinara i dva jajeta.... to je sva moja jebena imovina
    MRZIM JEBENI ŽIVOT !!!

Није лоше научити да живиш без динара, а паре ће да дођу.

10. hahahahahh e jbg Aleks, pa kako da živim bez para.... hahahahahahah
    kako su mi debilne ovakve izjave, jer nije moguće živjeti bez dinara

11. Врло је могуће и врло корисно научити да живиш ако немаш пара. Тек онда видиш колико ти је добро у животу иначе.

12. Врло је могуће и врло корисно научити да живиш ако немаш пара. Тек онда видиш колико ти је добро у животу иначе.

al kako da živiš bez para, ako nemaš za stanarinu, pa gazda hoće da te istjera iz kuće, il nemaš pare ni hljeb da kupiš i sl..... jbt, moraš imati za život
    kakve su to debilne izjave materet, ne žalim se ja jer sam ostala bez svila i kadifa i privatnih avijona nego jer sam ostala bez osnova kojima sam plaćala faks, stan i neko osnovni studentski život....
    al dobro, doće sve na svoje :D

13. Имам 2 испита за 5 дана, учио сам као манијак и остало ми је још куртон мало, за један дан да спичкам. Али то вучем већ данима и никако да завршим. Кер урла, ћале се дере на кера, кева на ћалета, комшије херцеговци пеку роштиљ и пуштају Митра Мирића и тако већ 3 дана 00-24. Попизд јебени!

14. Elipso, moguće je živeti bez para. Al kad se navikneš na belu svilu i Petrovu kajganu, naravno da šiziš jer si dekintiran. Uzmi radi nešto, ja sam čuo da pomaže da radiš, onda kad nemaš kinte.

15. Uzmi radi nešto, ja sam čuo da pomaže da radiš, onda kad nemaš kinte.

pretece me ovaj plemeniti gospodin!

16. Uzajmi se dok se ne snađeš. I da počneš da radiš, treba da čekaš za platu. Pozajmi za to osnovno, pa onda sredi karticu i gotovo.
    Ima vazda dobrih prijatelja. Ja ne znam kako bismo mi preživeli studentske dane da nismo uvek bili jedno drugom pri ruci.
    Na kraju, pare možeš da digneš sa računa i u banci, na ličnu kartu, bar koliko se ja razumem.

17. Ja sam znao po 7 dana da živim sa 20 dinara u džepu, a nekad i bez toga. I prolazim tako pored prosjaka, a on moli, daj brate mili koji dinar, a ima više od mene. Sreća pa prvo menzu uplatim :D

18. Pusti ih bre Dejs. :) Razmaženo to... Mi radnička deca ne znamo po 10 dana šta je pivo, pa se ne žalimo na Vujaklije. Evo, ja za vreme raspusta pomagao ćalu nešto, nosio neka sranja, dobio 15 evra. To ti je para, a ne kad ti keva daje! Nego ćale. loloo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.