Moram nekom da se izjadam :((

1. skenjo sam se što javio troši pare na reuletu a znam da je dobar čovek....

Šta tebe muči Mrmune?

2. caro, samo da ne troši na ruskom xD

3. Mene? Ništa. Ja sam božji čovek, operisan sam od briga. Valjda zato što mi je promaja u glavi, 'bem li ga... :)

4. HAhahahah, blago tebi Mune a nisam ni ja daleko PANDAN :)

5. Nije mi dato pravo da budem tužna, nekako u startu gubim na takmičenju kom je teže i ko je bolesniji, pošto mi nije ništa. Isuviše zdrava da bi bilo ko pitao 'kako si', isuviše normalna da bih poludela. A baš bi bilo dobro poludeti. Da mislim, nako, da sam neki Napoleon, ili Hića, osvajam svet i moj život nema veze sa mnom! Ne Hića, Hića ne jebe, Napoleon je kulji. Živeli su moj život jer je realno, bolji, i, realno, svi bi po koju komadešku. Pa čak i ja. Numem da padnem u nesves, da ishisterišem, dumrem, ništa to ženstveno mi nije ostaljeno u nasledje, možda sam stvarno malo bi. Samim tim mi je dobro i samo sam razmaženo derište, ali što ću, toj mi je. Da, tužna sam, nako sebično, samo za svoj groš. Nek prašta ko ume...
    a proći će sve...sa osmehom ko i pre...ali baš mi došlo da vam kukumavčem!

6. Kuj te bre tamo diro? Nemoj više ni da ideš, pa nek te se pošteno užele.

7. ne dira me niko, ali mi nešto tako došlo...danas svi nešto bili bučni i svadjali se, sva sreća pa mi bilo tu ono malo žgepče:))

8. http://www.vasi-snovi.com/slikeProizvoda/Bicevanje-569152.jpg ево ти енерџи па удри партнере лоолололо боље ћеш се осићати :)

А таквог је облика д аможеш и сама себе задовољити лолололо

9. Пиша ми се и гладан сам, а не устаје ми се... :(

10. Ne Hića, Hića ne jebe, Napoleon je kulji.

Jebi ga, darling, ne mo'š da istripuješ ni da si Mrmun, ni on ne jebe :)

11. Fala, Fejz, znala sam da ce me utepas, ovaj utesis :)))
    nije bas da ja ovol'ku kitu nikad nisam videla, ali jebe!

kud da tripujem da sam Mrmun, poludela bih:)))

12. Ovaj post pišem protiv uroka. A i broj postova na forumu mi je malo dukatlijski, pa čisto da se rešim tog malog problema.

Inače, sedim i čitam Džimijeve savete od gojenju, i pravim raspored kako bih postao čovek sa normalnih mnogo više kilograma nego sad. I tako...to je sve. :)

13. Ponekad, a i sad me iz čista mira uhvati napad tuge. Ne znam zašto.

14. Imam mnogo veliki kurac. :/

15. pa li se utepa? Boze, Predrage...

16. Ajaoo Predražinjo čoveče...ja sam pao dvaput, al nisam se ubio ko ti. Jednom samo uvo pocepao, 3 kopče...ostalo ništa.

Brzo ozdravi. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.