Moram nekom da se izjadam :((

1. Razboleo sam se. Stiglo me je sve.
    U daunu sam.

2. Узми дизалице, Цуле :)

Имам бубљицу испод ока, а морам на еку славу где ће бити пичетине....

3. Mlađo, namaži je plavom senkom za oči i izgledaćeš kao da si se mlatio, a to je tako kuuuul.

4. mislim da cu da napustim faks. ponovo sam poceo da pusim tri pakle dnevno. mnogo pijem. poceo sam opet da duvaaaa... nim. nisam nista smuvao mesec dana, a nisam ni onanisao dugo, nemam zelju... koji mi je kurac?

5. Dankane, stisni muda, pa je stisni.

6. natnat

Mlađo, namaži je plavom senkom za oči i izgledaćeš kao da si se mlatio, a to je tako kuuuul.

Ћу да пробам, добра идеја :)

7. Ispalila me klinka 95. godiste sa kojom sam bio prosli vikenda!!! yeah!!!

8. Ispalio sam sebe kombinacijom RAKIJA JEBE MAME KOLIKO JE DOBRA-VINJAK. Jebo sam se načisto.

9. previše JEBEM u zadnje vreme da postaje abnormalno, ne znam vishe kako da se postavim

10. Dobijam minuse na definicije koje mi se više sviđaju od onih na koje dobijam pluseve. Očajan sam zbog toga i moram nekome da se izjadam! :(

11. nema šta da si očajan samo znači da imaš drugačiji ukus od drugih što znači da si do jaja

12. Nisam do jaja, normalne sam visine. :P

13. moram da se izjadam da sam postao govno od čoveka i da me sada svi zovu CAROGOVNO, pa čak i ZMIJOGOVNO

14. seung-hui cho

Nisam do jaja, normalne sam visine. :P

VEruj mi, do jaja si a defke su ti glupe, bar prve tri koje sam pročitao i dao plus da te ne skenjam još više....

15. Cara, čitaj još malo, ima tu nečeg pametnog.
    Valjda.

EDIT: Šibni mi neki minus da ljudi ne pomisle da sam ti dupli :P

16. VEruj mi, do jaja si a defke su ti glupe, bar prve tri koje sam pročitao i dao plus da te ne skenjam još više....

hahaahhahaahahahahaah

17. meni se ide u kladionicu....

18. idi, al uplati tiket ko čovek a ne ko mladi majmun da odma trčiš na rulet....

19. A što si se skenj'o, Caro? Šta je bilo?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.