U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ма ово је другачији случај. Оно је било школско двориште, играли баскет или фуцу, сад сам играо коцкице у крају и изнервирам се што је друг шутнуо лопту преко бетонског зида високог негде око метар и 90. Поскочим испред њега и одразим се. Једном ногом сам прешао а друга ми виси на мојој страни одакле је лопта и отишла. Да је пребацим и изгребем се. Имао сам кратак шортс. Иначе живим у Земуну, Војни пут ако си чуо. :)
Šta ima veze, obojica su cigani.
e pa super...jutros mi je čika poštar doneo PLAVU KOVERTU, u kojoj mi piše da odem 7. oktobra u vojni odsek, duzmem ratni raspored. baš lepo što se otadžbina setila mene posle dugo godina.
pa ne idi, buks
Bolje ratni raspored, nego raspored časova....odgovorno tvrdim! :-)
Sjebo sam nogu gadno i sad sam sav sjeban.
Још један седам јегера од дана. Розга још маторија него јуче. Иц а крејзи врлд аут дер
dobio sam tumor na mozgu od odabira postera grofa vlatka seljoberčića
Nije grof kriv što su posteri generalno sranje. I nema potrebe da se vredjaš:)
Мислим да се није он увредијо, него вређа Влајка.
едит: Ето сад оде. Нећемо никад сазнати ко је био у праву...
nema potrebe ni za tim, samo će popiti bančinu.
edit:ma niš
smrsao sam 10 kila za mesec dana...dok sam sredio igraonicu...mora se vratim na 85...
javio bre čoveče, kojih 85? bez 100 kila nema...
Сутлија је без цимета. :(
Baba najjaci sam kad imam 85 kila....najbolje se osecam, najvise mi prija...kad preskocim 90 osecam se tromo, a kad padnem ispod 80 osecam se slabo....
Ma šalim se, najbitnije je kako se osećaš i zdravlje naravno.
Opala sam na peto mesto u fantaziju, a teget plavo je ipak crno. :(
Ukrali mi šestar sa zašiljenim crncetom :(
I ja sam omršao, sad sam na 120....
Сврби ме под ноктом. Ах, трауме из детињства.