Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Овако млад ћу постати ћале. :/
Боли те курац, и ја ћу можда исто бит', али ми је смијешно све то.
Нека је са срећом, куро татин да порасте велики, љуби га ћаћа :*
ČESTITAAAAAAAAAAM!
Meni je to ljepota. I ja bih volio postat ćaća al' ne jebem nešto u zadnje vrijeme...
Ма јеботе, јес лепота, ал' за пар година.
Isto.
jebiga...
sad kad je sve palo u vodu, prelazim na plan B: operacija 20000 milja pod morem.
Reme nije valjda definitivno mozda je greska? :D
Није грешка. Сморио сам се.
srećno, reme!!
a i ako nas troluješ - opet srećno! :)
Фала.
Postovaćeš ti ovo u "Moram nekome da se pohvalim" samo kad te prođe šok.
Čestitke!
Нећу постовати Анкор, спрдам се мало, досадно ми је. А и нема смислене теме па тако.
Што се јадања тиче, хтедох да кажем да сам се сморио данас на предавањима и то је то.
Љуби вас брат у штрокав врат.
A, ložiš nas.
Čestitke! opet
Невероватно је како једно фино и некако необично вече може да буде увод у курац.
dobrodoš'o :)
Технички, "увод у курац" из женске перспективе не звучи као нешто лоше. Али разумемо се...
Ne mogu da zaspim. Guši me i nervozna sam. :(
Vucica glavni izjedac na sajtu. :D
Zasto ?
Muž mi je na terenu pa mi mnogo nedostaje. :(((( Pokušavam da se opustim uz muziku i zanimljive emisije na nacionalnoj i na diskaveriju ali ne ide.