Moram nekom da se izjadam :((

1. That's the spirit girl.

2. ja sam se radovao kada sam krenuo na fakultet

Kao što gore rekoh, malo blatantnije, filološki je prilično poremećen fakultet u smislu organizacije. Dobila sam tri različite informacije za jedan jebeni predmet u vezi termina, a dva obavezna predmeta mi se preklapaju sa predmetima koje je katedra preporučila brucošima. Mislem, kad me već jebete u glavu, lubrikirajte povremeno, ne gadite mi i studije koje inače volim.

3. ja sam se stvarno radovao. i u moje vrijeme nijesi morao ići na sva predavanja već samo na ona koja želiš. to je bilo prije dvadeset godina. kapiram da je sada drugačije. ali, studenti se uvijek mogu organizovati i promijeniti raspored?

4. i u moje vrijeme nijesi morao ići na sva predavanja već samo na ona koja želiš

Bolonja, decxko, bolonja.

ali, studenti se uvijek mogu organizovati i promijeniti raspored?

Džabe kad se ti organizuješ kad...

je prilično poremećen fakultet u smislu organizacije

Kontaš? Sad ja treba da propustim predmet koji volim, koji želim da slušam i koji je jebeno preporučen u informatoru jer se nekom drkadžiji nije diglo da proveri i uklopi rasporede predavanja. Mislem, poližu mi vulvu.

5. da, čuo sam za tu bolonju i ne sviđa mi se. jbg sada je teže biti student nego ranije

6. НЕМОЈТЕ СТУДИРАТИ СТУДИРАЊЕ УЗИМА ДУШУ! УНИВЕРЗИТЕТ ЈЕ ОРУЖЈЕ ШЕЈТАНОВО КОЈЕ УНИШТА ЉУБАВ ПРЕМА НАУЦИ! ОГАДИ ТИ НАУКУ! НЕМОЈТЕ СТУДИРАТИ! ЗАРАЂУЈТЕ ЗА ЖИВОТ И ОБРАЗУЈТЕ СЕ ПО СОПСТВЕНОМ ПРОГРАМУ У СОПСТВЕНОЈ РЕЖИЈИ!

7. studenti su picke!

8. Da, pa studiranje jeste jedan oblik kalupljenja i uobličavanja u intelektualnom smislu, i da, to ume ići na žulj. Nego, što ti ne preporučuješ studiranje decxko kada sam studiraš? Što se ti ne obrazuješ u sopstvenoj režiji?

9. Nego, što ti ne preporučuješ studiranje decxko kada sam studiraš?

Вероватно баш зато...

10. pa priča o sopstvenoj režiji, što ne napusti faks i ne krene u tom pravcu?

11. u slučaju da slučajno odete na faks, poslušajte burzuma

http://www.tarzanija.com/bataljenje-ispadanje-sa-studija/

12. ЈА СТУДИРАМ ШТО САМ ВЕЋ ДАО ПОЛА И САД МИ КАСНО ДА БАТАЛИМ! ИНАЧЕ ЗАЈЕБАО САМ СЕ ПРИЗНАЈЕМ ЗАЈЕБАО! А БИЛО ЈЕ ТАКО КРАСНО ПРВИХ ГОДИНУ И ПО УЖИВАО САМ И ОНДА ЈЕ ЉУБАВ НЕСТАЛА! УПИСУЈТЕ ПРАВА БУДИТЕ МАТЕРИЈАЛИСТИ И МЕЊАЈТЕ ГОМИЛУ ПАРТНЕРКИ!

13. Užasno mi je muka jer ne mogu da podrignem. Osećam se bespomoćno kao beba.

14. lupnite je po leđima, ako me razumeš

15. ЈА СТУДИРАМ ШТО САМ ВЕЋ ДАО ПОЛА И САД МИ КАСНО ДА БАТАЛИМ!

Pa šta? I ja sam dala dve godine, shvatila da filozofski nije za mene i našla drugi, hipsterskiji i umišljeniji faks gde će moja arogancija prigradske duše procvjetati. Ali kontam da valjda treba muda za takvu odluku, a i para verovatno.

16. zato je butt decxko upisao svetsku pismenost fala bogu molim lepo!

17. Pa kacam buržujka, jebi ga.

:)

18. Do moga, navikneš na fenomenalnu čitanost tokom kupa pa te svakodnevnih 5:2 baš neprijatno lupi po potiljku... i prežderao sam se palačinki koje sam lično spremio, to su valjda sve jame koje sam sebi večeras iskopao.

Butt, budi racan/racna.

19. МАТОРА ЗА МЕНЕ НИЈЕ ФАКУЛТЕТ ГЕНЕРАЛНО АЈД ОВО ДА ЗАВРШИМ КАЦАМ ПОЧО АКО МЕ РАЗУМЕШ! ФИЛОЗОФСКИ ИЛИ ФИЛОЛОШКИ ИЛИ ТАКО НЕШТО СВЕ ИСТИ КУРАЦ! А РЕАЛНО КО ЗБАТАЛИ ПОСЛЕ ДВЕ ДИНЕ ЈЕДАН ФАКС МОЖЕ МУ ПУКНЕ КУРАЦ ПА ПОСЛЕ ЗБАТАЛИ ТАКО И ДРУГИ И НА КРАЈУ КУРАЦ 10 ДИНА СТУДИРАШ РАЗНА СРАЊА НЕ ЗАВРШИШ НИШТА! ФАКУЛТЕТИ СУ ГО КУРАЦ И ЛОПОВИ ДЕМОКРАТЕ ХОЋЕ ДА НАС ПРЕВАРЕ!

20. А РЕАЛНО КО ЗБАТАЛИ ПОСЛЕ ДВЕ ДИНЕ ЈЕДАН ФАКС МОЖЕ МУ ПУКНЕ КУРАЦ ПА ПОСЛЕ ЗБАТАЛИ ТАКО И ДРУГИ И НА КРАЈУ КУРАЦ 10

Brate, zvučiš od reči do reči kao moja keva. Nije to uvreda, nego mi zaista ponavlja tu istu rečenicu, buši mi u lobanju njome. A i da ne završim, posedujem tu buržujsku logiku po kojoj je znanje svrha studiranja iznad diplome.

ФАКУЛТЕТИ СУ ГО КУРАЦ И ЛОПОВИ ДЕМОКРАТЕ ХОЋЕ ДА НАС ПРЕВАРЕ!

Lolo. Ali smešno je to, opet je filozofski politički poprilično...sugestibilnog senzibiliteta oduvek bio. Ako znaš šta oću reći, hnjo hnjo hnjo.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.