Moram nekom da se izjadam :((

1. I kako sad ja da učim sanitarnu hemiju, kako?

2. отвориш књигу/свеску и учиш... лололо

3. Numem... lololo mnogo smara predmet, mnogo.

4. И ја морам да научим неких 8 лекција, дружићу се ноћас са гуаранама...

5. Има да се учи свашта, а ја вукајлишем, ај да се неком пожалим, мада кога боли туки, ал јеби га, неће сама кореспонденција да се научи. јебе ме и статистика и свашта остало, а ја цео дан нолајферишем. о јој

6. Шта кукате, мени је толико досадно да сам узмем да учим. ЕЈ!

7. Шта кукате, мени је толико досадно да сам узмем да учим. ЕЈ!

Ај што ти је досадно, него што ти није баш најбоље, де можеш учити, јебо те, мени се накупило, пауци се легу по свескама

8. LJOLJ prso čovek!

Шта етф учини од човека.

Јеботе, усрано време, нигде никог нема, морам неку занимацију да нађем. лоло

9. Crv mi jede sto za stoni tenis .. Čuje se neko kvrckanje u njem,. šta da radim ???

CRVE ZASHTO JEDESHX ASTAL DECXHKO ???

10. Naloži sto i spali govno!

11. Ebo oca svog, koliko grize narastao je ko ćevap..

12. Od sutra sam (de facto i de iure) deo studentskog šljama. Mažite me govnima.

13. To ti je dovoljna kazna, ne treba ništa gore. Koji faks butino?

14. To nije faks to je deseti krug pakla zvani svecka književnost.

JEBEM VAM MATER DA VAM JEBEM ŠUGAVU, DOŠLJAČKU DOKOTRLJALU SA ŠAR_PLANINE ŠTO NUME JEBENI RASPORED DA OKAČI NA INTERNET VEČE PRED POČETAK PREDAVANJA NAPUŠITE MI SE KURCA SMRADOVI BIROKRATSKI DUPETA SRASLIH U KOŽNE FOTELJE SVRŠAVAM VAM PO MAJČINOJ FACI I KLISTIRAM METODOM VRSTE DILDO PRADEDIN ANUS DABOGDA VAM DECA PATILA OD MANJKA JODA I GLEDALA KURSADJIJE.

Uf, već mi je bolje, baš je fina ova tema.

:)

15. ja sam se radovao kada sam krenuo na fakultet

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.