Moram nekom da se izjadam :((

1. Jebeni sam baksuz! Evo, da se i ja malo izjadam...

2. Smorilo me je celodnevno sedenje na nekim stepenicama u kraju koje sam praktikovao kroz osnovnu i pocetak srednje, ali opet nisam u mogucnosti da se lesim redovno. Pa zato u zadnjih pola godine nolajferisem k'o najgori.

3. crnigrujan

Treba tu još vežbe, ne može odma čim prsne na žensko da naskoči. Mogao bi recimo penzioneru prvo da prodžara taj zapušen odžak, on je ipak čovek u godinama i ne ide...

Ahahaha, Grujane ti si pobrko lončiće.

4. Ahahaha, Grujane ti si pobrko lončiće.

Znam :)

5. Sad sam skontao da sledece cele godine nemamo nikakvo prvenstvo da igramo u nekom popularnijem sportu. Fudbaleri ispali, kosarkasi ne idu na OI, o odbojkasima ce se pricati dva-tri dana. A SA DJOVAKOM CE CELU GODINU DA SMARAJU!!!
    I don't wanna live in this country anymore.

6. Sad sam skontao da sledece cele godine nemamo nikakvo prvenstvo da igramo u nekom popularnijem sportu.

Uf uf, kako mi je žao......al' baš žao.

7. Pa vi zene ne marite za to sve dok imate serije sa Ivanom Bosiljcicem na prvom svako vece.

8. Seljak trajno banovan. Fak.

Al moja ponuda za ejakulaciju i dojke još stoji.

9. Bio na terenu i jutros kada je nosio dorucak nekome pao je i povredio oko.
    Hvala Bogu da nije operisan ili slicno.

10. Ja mislio neki slog ne daj boze. Svaka povreda ce proci.

11. Hoce, a pazi kad sam znao da ce nesto lose da se desi.

12. Aaaaaa, mrzim zimu, mrzim da ložim, hoću leto i +40 stepeni.

13. Koleginice, idi da živiš u Afriku...

14. Dokurcile su mi neke stvari, i resio sam da simuliram samoubistvo kao Sava iz Kikinde.

15. Potrošila sam petsto dindži na ključeve jerbo sam izgubila svoje od stana. Cimerke oćeju da me biju.

16. Jako mi ide na živce kad neko bude nadprosečno inteligentan pa provaljuje trolove to valjda neka nova moda na sajtu misim postojalo i pre al u poslednje vreme viđam češće nego obično
    PROVALIJO SAM TROLA FAKJEA

17. dusan1001

Jako mi ide na živce kad neko bude nadprosečno inteligentan pa provaljuje trolove to valjda neka nova moda na sajtu misim postojalo i pre al u poslednje vreme viđam češće nego obično

Тролујеш а?

18. Jako mi ide na živce kad neko bude nadprosečno inteligentan pa provaljuje trolove to valjda neka nova moda na sajtu misim postojalo i pre al u poslednje vreme viđam češće nego obično

Има и још горе од тога. Кад уопште не тролујеш, а провале те да тролујеш, јеботе.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.