Moram nekom da se izjadam :((

1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NATAŠA JEBAO TE TELEFON, O'LADILA MI SE VEČERA I SAD MORAM DA JEDEM LADNA JAJA IZNERVIRAN! U KURAC.

2. Čaveze, jaja ostavi Nataši, nije to za tebe.

3. ne mogu da otvorim teglu u kojoj se krije divna ljutenica

4. :отвара теглу:

5. stavi malo pod toplu vodu...

6. под топлу воду, па удари онако пуном шаком одоздола :Р

7. Proturi zaobljen nož između poklopca i navoja i tehnikom poluge blago povuci nož ka spolja dok ne čuješ da je popustio vakuum, e onda možeš da lepo otvoriš teglu.

8. e to se traži, tako jedan fin konstruktivan savijet, a ne kao oni na četu, razvaljivanje poklopca..... hvalaaaa

9. Eklips, moj post gore.

10. vučice, i vi ostali koji tako razvaljujete poklopac
    meni baba rekal, a ja svoju babu slušam sve, da se poslije tog ne može više zatvoriti tegla kako treba i onda se zimnica pokvari..... ipak ću ja gospođu kosmopolitu da saslušam :))

11. Ući će ti voda u Radojkinu ljutenicu eklipse :)

12. Босна примила гол :((((((

13. Еклипс развали теглу дојком!

14. A šta je ljutenica?

15. Љути ајвар

16. nije baš to, ljutenica je nešto između paradajiz sosa i ajvara.... ima u njoj paprike ljute, mrkve i paradajiza

17. Prvo sam pomislila na ljute papričice, ali može i to. Prijatno. :)

18. Gledao sam fudbal

19. Због фудбала сам пропустио почетак емисије "Домаћине, ожени се". :((((

20. Имам проблеме сбешигу.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.