Proturi zaobljen nož između poklopca i navoja i tehnikom poluge blago povuci nož ka spolja dok ne čuješ da je popustio vakuum, e onda možeš da lepo otvoriš teglu.
vučice, i vi ostali koji tako razvaljujete poklopac
meni baba rekal, a ja svoju babu slušam sve, da se poslije tog ne može više zatvoriti tegla kako treba i onda se zimnica pokvari..... ipak ću ja gospođu kosmopolitu da saslušam :))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NATAŠA JEBAO TE TELEFON, O'LADILA MI SE VEČERA I SAD MORAM DA JEDEM LADNA JAJA IZNERVIRAN! U KURAC.
Čaveze, jaja ostavi Nataši, nije to za tebe.
ne mogu da otvorim teglu u kojoj se krije divna ljutenica
:отвара теглу:
stavi malo pod toplu vodu...
под топлу воду, па удари онако пуном шаком одоздола :Р
Proturi zaobljen nož između poklopca i navoja i tehnikom poluge blago povuci nož ka spolja dok ne čuješ da je popustio vakuum, e onda možeš da lepo otvoriš teglu.
e to se traži, tako jedan fin konstruktivan savijet, a ne kao oni na četu, razvaljivanje poklopca..... hvalaaaa
Eklips, moj post gore.
vučice, i vi ostali koji tako razvaljujete poklopac
meni baba rekal, a ja svoju babu slušam sve, da se poslije tog ne može više zatvoriti tegla kako treba i onda se zimnica pokvari..... ipak ću ja gospođu kosmopolitu da saslušam :))
Ući će ti voda u Radojkinu ljutenicu eklipse :)
Босна примила гол :((((((
Еклипс развали теглу дојком!
A šta je ljutenica?
Љути ајвар
nije baš to, ljutenica je nešto između paradajiz sosa i ajvara.... ima u njoj paprike ljute, mrkve i paradajiza
Prvo sam pomislila na ljute papričice, ali može i to. Prijatno. :)
Gledao sam fudbal
Због фудбала сам пропустио почетак емисије "Домаћине, ожени се". :((((
Имам проблеме сбешигу.