Moram nekom da se izjadam :((

1. Е, никад ми није било јасно зашто се ово дешава.

Мислим да је због енергетске вредности алкохола. Као кад једеш калоричну храну, исти курац.
    Мени је имао обичај да се задрви након ручка у мензи кад су давали оне чоколадне колаче, штавећ. Немам појма шта су стављали у њих, али сам сигуран да имају смртоносну дозу калорија за етиопљанску децу.

2. осим ако сам претходну ноћ пио, тад се задрви

Е, ни мени није то јасно. Цара ми давно причао, типа кад се улетви као мајмун, сутрадан не може да изађе са гајбе колико му се дрка... И неће да се спусти. И мени се слично дешава у последње време, начи нити могу да једем, нити да пушим, али кита стоји усправно цео дан. Који курац, зар организам мисли да бих ја у стању таквог мамурлука могао да јебем нешто??? Па добио бих срчани+мождани.

3. Burzume, probaj da se rasteretiš stresa. Pusti mozak na pašu, a kita će sama da digne bunu protiv nejebice.

4. Šatro i moderatori imaju kurac. Da.

5. Који курац, зар организам мисли да бих ја у стању таквог мамурлука могао да јебем нешто???

Organizam misli da takav imaš najviše šanse da privedeš nešto, zna znanje.

6. Butt

Al volem ovu musku solidarnost. Pomazimo palom saborcu i taj rad, lolo.

edit:fak, fak

Што би реко Столе Воле "Ел мош мало као коњ, као кобила?". Пази, ово је наш друг БУРЗУМ и овде се нико не зајебава, нас заболе патка да ли се теби свиђа или не наша солидарност, ми њему покушавамо да изађемо у сусрет, а само будалама то може бити смешно. Јер ово је озбиљан проблем. Исто је ретардирано смејати се овоме што је он написао, као да се смејеш некоме што нема пара... О-Т-П-И-Ш-А-Ј.

7. Ne digo se onom ko se tuđoj polupotenciji smeje!

8. Ma briga me za to, zanimljivo mi ko antropološka pojava. A neam pojma za kobilu i konja, nikad se nisam jebala. Jebi ga:)

9. Butt

Ma briga me za to, zanimljivo mi ko antropološka pojava. A neam pojma za kobilu i konja, nikad se nisam jebala. Jebi ga:)

Прво, нема то везе са јебањем, ладно ниси слушала Столета, начи не веруејм. То је на рачун твог гроктања на теми, да ти пластично објасним. Остави мушкарце овде да расправљају, а ти дете иди тамо негде и отвори тему о игрању ластиша, или чега већ. Поззз

10. Лепо каже Дане, зашто си зла? Ако дођем до сазнања да читав живот нећу моћи да јебем, чак и да ми нека да, највероватније ћу се претворити у једног од оних мрачних и суморних људи који читају књиге, а притом и пишу исте. Или ћу да кренем да јурим просек како бих постао сарадник у настави, како бих даље могао да своје фрустрације искаљујем на студентима који се јебу, јер се јебу. Шта мислите зашто је Бревик флипнуо и послаго читав подмалдак једне партије лоло

11. Шта мислите зашто је Бревик флипнуо и послаго читав подмалдак једне партије лоло

Зато што је много читао... И мрзео либерале.

12. Dankane, dakle prekinuo si tvoj zavet ćutanja, m?

:))))))))))))

13. Лепо каже Дане, зашто си зла?

Nisam zla, čakštaviše, ponudila sam se da ti pomognem. :)

14. Burzume, a veruj mi ne mislim nista lose, ja mislim da ti nisi rascistio sam sa sobom..moguce je da si latentni gej ali se toga stidis...na picku ti se ne dize iz razloga sto si gej a na kitu ti se ne dize iz razloga sto mislis da je to nesto pogresno...

moras da rascistis sa sobom sta si i ko si...da sredis misli a priroda posle sve uradi sama....

mojne samo da se uvredis, ne mislim nista lose....

15. Meni je udrvljen svako Bogovo jutro!! Ponekad cak ulazim u neprijaten situacije (po okolinu) zbog toga.

16. А јбг, ако сам геј, геј сам јбг. Шта да се ради, живи се и са тим, мада не бих волео јер бих на тај начин издао ћалета, кеву и ВОЈВОДУ. Мада није то проблем, проверавао сам већ да ли сам дерпе, на фегете ни макац, и незаинтересованост, а на пичке дође до неке полутке све ХД њава наравно, скинута путем тракера врсте рапидшер, 6 мегабита, СББ, сталан проток.

Отприлике је овај неки зон:

http://www.youtube.com/watch?v=oKh5sKHzAI4

17. Шта да се ради, живи се и са тим, мада не бих волео јер бих на тај начин издао ћалета, кеву и ВОЈВОДУ

Ае, не лупај. Родитељима ћеш увек бити син, а Војвода нема ништа против геј особа, само није толарантан према паради. А ја, који вероватно познајем највише геј људи од нас са сајта, био бих ти подршка у сваком тренутку!

18. Sad, mozda rizikujem da jopet zvucim zlo, ali sto ne ides kod urologa i taj rad?

19. pa to ti kazem, to je to poricanje...imas u glavi odma izdao bih kevu, caleta i Vojvodu...sto tebra keva i cale malimslovom a vojvoda velikim?...valjda su matorci vazniji?...no nebitno..preispitaj se ti jos malo...

uroljaj se lepo i nadji nekog pedera..ako ti ujutru bude lepo, to je....

20. Или ћу да кренем да јурим просек како бих постао сарадник у настави, како бих даље могао да своје фрустрације искаљујем на студентима који се јебу, јер се јебу.

Ako ti to pođe za rukom jebaćeš i ti, i to studente ko što verovatno već znaš.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.