Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma nisi ti peder, samo imaš problema da se izboriš sa stresom.

2. Неће на педере људи, који вам курац, направисте ме на педера. Ићи ћу код баје уролога да га питам зашто ми се не диже курац лепо него у полутку, и то што пре. И ићи ћу на оне тестове да ми провере нивое оних хормона пички материна. Ако то не буде добро, онда ћу да гледам што пре да дипломирам, узмем диплому, чисто да кажем да сам нешто урадио у животу и да након тога проведем годину дана као најтежи коман, прођем све трипове док не оверим. Цео живот сам био фасциниран женама, ако сазнам да нећу моћи никада да јебем, онда шта курац да губим време.

3. ma kaki kurac stres Dub...pa ja kad sam pod stresom ja najbolje jebem...meni stres super...odnosno seks mi je super kad sam pod stresom...to je odlicno za protiv stresa..pa ja da jos ne jebem pod kolkim sam stresom ja bih riknuo...odavno....

4. A ništa oral? Ne pali?

5. Dub

A ništa oral? Ne pali?

Ово што Чеда каже... Не пали?

6. Zovi nekog drugar kod sebe i napijte se. Stavi drugaru u rč kad spava pa ako se digne oprcaj ga. I ako ti se ne digne oprcaj. Ako se probudi ti se pravi pijan i ponavljaj: Milena, ANa, Ivanaaaaa.... mlj, mlj, mlj,... Al jebi do kraja da vidiš jel lepo.

7. e ja kad sam skroz bio klinac ja se toliko uzbudim da mi od uzbudjenja sve skoci sem, kurca....propast, jebe mi se, jebe mi se strasno ali sam tolko uzbudjen, srca lupa ko nezdravo, misli ko da sam na spidu a kita nista....

onda nasao neku kurvu i ona mi resila problem...objasnila mi kako da se smirim, ko malom detetu,a i bio sam mali...

da nije to...,.

8. Eto, a ja ne kontam kako neko može da pamprči kad je mrtav pijan?

9. Dub, pa tu je problem samo da se podigne...ako si manijak kao ja ni to nije problem..a posle mozes celu noc...a ona samo vristi...
    \
    mogu zene da pricaju sta oce ali da ih nije sramota pisale bi pesme o kurcu i jebanju...garantovano zivotom, kucom, okucnicom i ostalim nepokretnostima vole jebanje vise od nas muskaraca...ako je dobro jebanje...a kad si pijan i ako nisi stoka moze da ti radi sta oce i kolko oce...

10. u bre...što sramota? i nije tačno.

11. sta niuje tacno?

12. ne vole jebanje više sigurno...to nije tačno.
    i što bi bilo sramota nešto pisati na današnje vreme? jel vidiš šta se sve piše...pesma o kurcu ne bi bila sramota.
    i jebanje sa pijanim nije zanimljivo. ucirkan čovek se loše kontroliše i sinhronizuje. samo što je previše pijan pa to ne primećuje...i čini mu se da ona vrišti i uživa...pijan čovek ženu može samo da ugnjavi, možda mu se digne i održava se dignut, al sa njim loše rukuje...

13. Javio, što'no jes' mo'š kol'ko ti se ište, al ako sam pripit. Al ako sam kai zemlja, zajebi jebanje. A vidim lika, pijan ko šupak, ma ne vidi ništa, mumla, tetura, al sej'ca kad se prifati posla, on je odradi. E to je već do žene, kontam ja nešto.

14. kolko pijan Kosmo?...ako je skroz koma samo legne na ledja i ona sve radi....ako jemalo ucirkan onda se odlicno kontrolise....ima bre nesto zivotinjsko, od davnina..

i tacno je da zene vise vole seks od muskaraca..

verovatno ne bi pisale pesme o svakom kurcu.... ako je los kurac onda sigurno ne bi...

ali ako je dobar pisale bi i jos bi recitovale to na priredbama.....

15. ali ako je dobar pisale bi i jos bi recitovale to na priredbama.....

Da ne griješim duše, i ona ako je dobra, ja bih je pohvalio u javnosti.

16. Ono, Burzume brate po muškom oružju što uglavnom urade ljudi u tvojoj situaciji je hitno nalaženje FETIŠA, kak'i urolog. Gledaj dobro, ne stidi se ničega, i zapamti - sve je to za ljude.

17. onda sam ja neiskusna i nemam pojma o seksu....
    ahahahaha evo nasmejah se slatko svom sopstvenom postu....
    koliko god da je pijan, da se tako plastično izrazim, ne valja.
    alkohol utiče na čvrstinu i dignut može da bude beskoristan...a alkoholisan uvek misli da je savršen jebač....stojim iza toga da je najbolji trezan, koliko god da je nesiguran i da mu je nešto frka. prava žena ume da opusti.

i nisam rekla da vole manje od muškaraca, al ne vole ni više. glume one koje kažu da ne vole nikako, a one što ga obožavaju su paćenice. kao što među muškarcima postoje paćenici...

18. Nisu to paćenici, to su manijaci i nimfomanke.

19. štagod, dub...ima i kod vas i kod nas...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.