Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne znam šta ti jedeš za doručak, al meni je moj dokurčio.

Znaš li ti koliko je odvratan keks bez šećera i jebeni ražani musli?

Pogotovo heljda kad pusti neku sluzavu materiju u mlijeko...

Povraćam.

2. Znaš li ti koliko je odvratan keks bez šećera i jebeni ražani musli?

Мусли у било ком облику је абоминација.

3. Nemoj da jedeš to, problem rešen. Jedi ko ja šargarepe i kravlji sir za doručak.

4. Toe mnogo ukusnije od muslija, znaš.

5. Meni sve dobro, nikad nisam osobito uživao u hrani pa može da bude proizvoljno i gadno i bljutavo. Jedem po dužnosti da ne bi crkao od gladi a pazim šta jedem da ne zaserem ovaj jedini organizam koji imam.

6. Znaš li ti koliko je odvratan keks bez šećera i jebeni ražani musli?

Pogotovo heljda kad pusti neku sluzavu materiju u mlijeko...

BLJAAAAAAAK! Dajte bre... Pa kako to jedete? Ja ni jogurt ne mogu da pijem ako nema bar 3% masti, ovako je bezukusan, a heljda, soja i slične žitarice su grozota božija, kao karton. Bljak. I keks bez šećera... Pa to kao da si mornar na višemesečnom putovanju bljutavo...

A za kolezinicu Butt:
    Nemoj da se sekiraš, 'naš kako ja? Ako vidim da sam krenula da se gojim, a pošto sam sama žestoki ekstremista i ne znam za sredinu, ja lepo jedan dan jedem dosta, drugi malo i tako balansiram. :) Mada, sad nekako od učenja nemam taj problem, ali ipak, uvek iskrsne. :)

7. Jebote, mrzim što sam žensko. Tako jebeno mrzim. Zašto nisam rodjena sa kurcem, što ne mogu da žderem kolko hoću, jebem kolko mogu i pišam jedino normalno-stojećki? Hoću da promenim pol, ali tako me mrzi da se jebem oko svega toga, operacija kuraca i palčeva.

Зајебане су те операције. Од курца без проблема направе вулву. Али од вулве курац не бива. Направе ти малу кожурицу чисто да имаш за шта да се држиш врховима прстију док шораш. Не можеш ни мушицу да одробијаш тиме, а камоли раву од јебања.

8. Jes, al mi šargarepa i kravlji sir ne daje dovoljno UH za trening koji me očekuje.

NE MOŽE SE SAD TO MIJENJATI - SVE JE PRORAČUNATO I SVE JE UKLOPLJENO! Kad budem pravio sljedeći plan znaću šta mi je činiti...

9. Престани да тренираш...

10. NE MOŽE SE SAD TO MIJENJATI - SVE JE PRORAČUNATO I SVE JE UKLOPLJENO!

Where's the fun in that? :)

11. ja lepo jedan dan jedem dosta, drugi malo i tako balansiram. :) Mada, sad nekako od učenja nemam taj problem, ali ipak, uvek iskrsne. :)

Ma džaba, kažem ti, tih 1000 kalorija su mi plafon ako ne vežbam duže od pola sata pet puta nedeljno, inače mi dvesta. A to ti je otprilike dvesta grama žu-žua i nemasni jogurt. Na ceo dan. Visoka sam 180 i teška 62 i nekako to održavam, ali jedan dan kad pojedem jedan obrok više-sutra već imam pola kile u plusu. Imam užasno sjeban metabolizam, tripujem da imam neki poremećaj i nešto. A stalno sam gladna (logično, jer nije normalno da čovek unosi 1000 kalorija dnevno).

Muka mi je više što ne mogu da jedem koliko hoću i što nikad nisam mogla, a godinama ću moći sve manje i manje.

A čekaj, sto smo mi koleginice, smorena dt?

12. Where's the fun in that? :)

Kada nekog zakucam u strunjače metodom učimata :D
    Ili kada podignem 200 kila mrtvim dizanjem 3 puta uz usklik s ljubavlju svetitelju Savi.

13. http://www.youtube.com/watch?v=6RPvfJXh-n0&feature=share

Buttino ovo pisanje te je baš dobro objasnilo, tvoje ponašanje tj.

14. Buttino ovo pisanje te je baš dobro objasnilo, tvoje ponašanje tj.

Što? Što sam napeta i taj kurac?

15. Батино има решења за то. Почни да пијеш много, и то жестине. Нећеш моћи да доручкујеш, ручаћеш слабо, а једино вечерати нормално. И ето, решен проблем. Јеси ли икада видела дебелог ноторног алкохоличара (не пивопију)?

16. Pa, možeš ti slobodno da dobiješ još koji kilogram. Možeš i do 68 da doguraš i opet ćeš super izgledati. To ti je i neki optimum za tvoju visinu. Realno, čoveku treba mnogo manje kalorija nego što naglašavaju oni stručnjaci za bazalni metabolizam (inače se i ne bi održali kao vrsta i u najsurovijim uslovima). I to sigurno ispod 2000 kalorija, ma i ispod 1700, pogotovu za žene. Ranije hrane nije bilo i onda su preživljavali samo takvi kao ti, koji su imali koristan metabolizam koji nije uludo trošio kalorije, već je čuvao energiju. Oni koji nisu moglu da se ugoje-umirali su. Danas ima hrane na svakom ćošku, ali to nije uvek tako. Pazi, mislim da ipak unosiš premalo kalorija, možeš da popneš na 1200 bar, i ubaci šetnjice svaki dan. Ja svaki dan šetam od Kumodraža do Slavije, jedno sat vremena, korisno je. Isprva sam mislila da će mi to oduzeti mnogo vremena, ali svakako bih to vreme uludo potrošila, sve se stigne, ili možeš da voziš bajs, ako voliš takve stvari. Ja više volim šetnje.

Pa svi smo ovde zajedno na sajtu, pa ja sve tako zovem. Al' ak' ti smeta, bitćeš samo Bat. :)

17. Što? Što sam napeta i taj kurac?

E to, probaj da spustiš nervozu crnom čokoladom. Ne goji a diže raspoloženje. I Gambijev predlog nije loš, samo žestinu da cepaš i nikad nećeš da budeš gladna.

18. Iskreno, gambi, ja se opijem od pola piva (pričala sam već na forumu i rado ću ti demonstirati na nekom okupljanju). Al nešto mi pivo i alkohol ne gase glad, akoznašštaoćureći.

19. A zašto jesti 200 grama žužua?

Čemu unositi toliko beskorisnih materija u sebe?

1000 kalorija:
    150gr nemasne junetine
    125gr nemasne ribe
    50gr mladog sira
    500gr povrća
    300gr jabuka
    3dl obranog mlijeka
    30gr ulja

Ovo je možda i ispod 1000 kalorija a mnogo je korisnije i nadasve zdravije. Zamijeniš nešto sa integralnim dvopekom. Uključiš susam uz svaki obrok, jedeš jabuku za dvije užine i 3 redovna obroka - počećeš čak i gubiti na kilaži.

20. Kada nekog zakucam u strunjače metodom učimata :D
    Ili kada podignem 200 kila mrtvim dizanjem 3 puta uz usklik s ljubavlju svetitelju Savi.

Ahahahahahahaha! Opravdano. :) Kad budem htela nekog da umaltim, da te konsultujem kao svog fitnes savetnika i nutricionistu. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.