Moram nekom da se izjadam :((

1. Elem, da te upozorim:

ako ne budeš dobro jebav'o možeš još više najebati.
    Preporuka je da koristiš sve znane fazone od kruženja guzovima do trpanja nosurde u dukat.

2. Žrtvuj kokoš na jevrejskom groblju i popišaj se na kućni prag seoskog učitelja.

3. bez obzira da li spavam 4 i 14 sati, imam suicidne misli izjutra. pasmater!

4. "Најсигурнији начин за отклањање суицидних мисли је самоубиство" (норвешка народна изрека)

5. Dođi na Baniju da tovarimo bukove trupce i pijemo rakiju od 25 gradi. Pomaže sigurno, bićeš suviše pijan i umoran da bi se koknuo.

6. Jadam se zato što se na našim prostorima ne legu vak'e trve kornjače.

http://www.liveleak.com/view?i=458_1318501088

Sve ostalo je ubergej, želim ovo za ljubimca!

7. Zar ti nije dosta ljubimaca? lolo

8. Igra mi levo oko.

9. Odsad slušam samo Kemala Ploditelja dženetskih djevica trećeg stepena.

http://www.youtube.com/watch?v=mK0Unerrs40

Ne varaj se da ću dugo žaliti za tobom, mada boli, mada boli to što nisam s tobooooooooooooooooooooM........

Da, da se izjadam.

Upravo sam dobio sms da više nismo u vezi.
    Realno, puca mi kurac.
    Dragi Bravo, da li je to normalno?

10. http://www.youtube.com/watch?v=-tGX6AYsGvY

Šta mislite, da l' ću je preboliti do kraja ovog vijeka?

11. Skocimise, zao mi je sto se to desilo i sto si tuzan. Zene i muski su jednaka govna, ne zasluzuje da patis, al' ti da ne moras, ti ne bi'...Sve je to jasno, ko dan u zoru...Nema druge do naci drugu koja ce isto posle odredjenog lepog zajednicki provedenog vremena da te ostavi ili ispizdi da ti dodje da ti nju ostavis, ali, sta ces... Zivot je to, ljudi su govna sa prelivom od cokolade i nema se para. Pusi puno trave ovih dana, moj ti je iskren, bratski 'nako, savet... i seti se svih njenih kurvinih mana i tvojih bozanskih vrlina koje kucka ne zasluzuje. Ostaviti nekog preko sms-a je cist bezobrazluk i kukavicluk , evo i mene je za srce ujela... Pu! Stici ce je karma, ni's se ne sekiraj...

12. СКОЧИМИШЕ БРАТЕ РОЂЕНИ ИЗДРЖИ!

13. Драги Скочимише,
    Редакција нашег јебачког часописа ти поручује да узмеш тупо секирче и овериш главуџу курвештији.
    Јави кад све буде сређено.
    Поздравља те твој Браво.

14. Kazi ako nesto zatreba, tu smo uz tvoj nalog vazda i uvek...

15. Dir Mausdzamp, evriting iz going tu bi okej. Jor girlfrend is a slat, dzast lajk maj misel hu fakd vid berluskoni, and dzas lajk ol di aders. fak douz hu gejv dem rajt tu vout. Junajted stejts of amerika are vid ju.
    Sincierli jors,
    Barak.

16. Pu! Stici ce je karma, ni's se ne sekiraj...

Možda i neće, sva loša karma s ovih prostora ide kod Blejka.

Svejedno, Skočimišu bez odlaganja na terapiju, 2 vinjaka - 1 deprozepam i tako na svaka tri sata.

17. Ma bole mene za ovu skutru, ko joj jebe mater, jebo je sms u pakšu, ja se sjetio jedne stare ljubavi, al' UDATA JE ONA MAAAAAAAAAJKOOOO AL JE LUDO LUDO VOLIIIIIM KAŽI MAJKO SVOM JEDINCU KAKO TUGU DA PREBOLIIII i sad su mi pomiješane emocije, nije samo sad, naprotiv, već dugo vremena nemam pojma šta da radim. Taman pomislim da sam završio sa repovima iz prošlosti... E TAD ME OPALI KO MLADOG MAJMUNA. Kakav sam ja tenkre neviđen, al' jebiga, emotivac, ko me jebe. I lafo nađem neku curicu, zaboraviću, haha, karington, moj Muzafere, drugi jebu a ti se kupaj.

Puko sam načisto.

18. Da, hvala na podršci, neate pojma kolko mi znači!

Nači, ima da dođem u Srbju i da vam ponesem prase na ražnju, da se gozbite, ima da vam organizujem okupljanje o kom će se pričat, aloooo!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.