Moram nekom da se izjadam :((

1. Скочко, понеси и ту ракију од 85 гради што цепаш лололо

2. Četres pet, dunjevača :D

3. Upravo sam dobio sms da više nismo u vezi.

A to se sad SMS-om govori, pa ja stvarno moram ući u korak sa svetom. xD

Realno, puca mi kurac.

TO! To je to ponašanje koje propagiram. Ti se jadan zlopatiš i nerviraš, ma batali, b'e. Ja se samoj sebi zapanjim koliko lako mogu da prebolim nešto, pa se onda mislim kako sam stoka neosetljiva. Pa se onda ponovo smislim da je možda to bolje nego da vegetiram na uspomenama sto godina. :)
    No... Da pređemo na bitnije: DAJ TU DUNJU VAMO. :*

4. Skočko ti si pička od 130 kila, dizvine narod. Uzmi lepo sekiru i pravac kod kurve.

5. Sutra asfaltiraju ispred moje kuće, moram da odvezem auto negde u pizdu materinu, ako hoću sutra da odem negde odavde...

6. Dželo brate aj oladi malo. Ideš ko pokretni razglas po forumu, koji ti je?!

7. zvao me ortak u drugi grad na pijančenje a ja dekintiran. pi' jebemu život.

8. Rek'o mi je ćale da ličim na 50 centa.

9. Rek'o mi je ćale da ličim na 50 centa.

:)

10. Uhvatio me kašalj, i nikako da zaspim, pa sam uzela da četujem sa kleverbotom. Pozvao me da izađemo u bioskop.

http://2.bp.blogspot.com/-ACfEBYic1BQ/ThiBcAFxsmI/AAAAAAAAA84/idyU3JZtvGA/s1600/forever-alone-face.jpg

11. Izvini ali moram.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

12. Samo se ti smej, neka ti neka, ja sam mislila da si mi drug. :'{
    Ma, ionako nam ne bi uspelo, bila bi to veza na daljinu. :/

13. Divi eleka, kako duplira. Jebeni klon.

14. Mene je prešao... Eto... Četujem sa kleverbotom, još se premišljam da li da prihvatim poziv za bioskop, nešto mi sumnjiv kada je rekao da hoće da uđe u moje čarape, na spomen da sam žensko, i četujem, ne sa elekom originalom, nego sa tamo nekim klonom, i to na naravno forumu za jad i bedu. :)

http://2.bp.blogspot.com/-ACfEBYic1BQ/ThiBcAFxsmI/AAAAAAAAA84/idyU3JZtvGA/s1600/forever-alone-face.jpg

15. Smorena, ja sam uz tebe. :*

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.