Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nakurnjak je od ovog čuda:
http://browningmgs.com/AirGunnery/30cal/1919A4-M2.jpg
:D
Lijep Broving. Nelegalan, ali lijep ololo
Ja kad god udžem ovamo, uvek naletim na vas dvojicu. Pogotovu elek. Ti kampuješ na ovoj temi. xD
Kao i ja smorena, ako me negde budeš tražila ikad, slobodno ovde da pogledaš. :)
Elem, ne znam za vas, ali meni nedostaje moj brat Murinjo, nema ga na sajtu već par dana. Šta li mu je?
Smuvao sam ribu koja lici na Gadafija i tako izbaksuzirao da ga ubiju.. :\
Ništa matori, ako je još živ trampi ga za tu ribu. Dobiješ i dve koze pride.
Sa ili bez sifilisa?
Može i kamila sa sifilisom, al' sad nemam šta menjati. Ode pukovnik, a sa njegovom ženskom reinkarnacijom sam bio samo na jedno veče :D
E jbga, onda drkaj dalje.
Буттов алтер его ме је блокирао на фејсу :'(
Ima li ovde neki stručnjak za popravljanje karme, neki vračar ili tako neki kurac? Ne mož' više ovako da se živi! Ceo jebeni život, svaki jebeni dan neki jebeni baksuzluci i pizdarija ni oko čega! Kapiram da je ovo za pizdarije najvećim delom vezano za državu u kojoj živimo, ali jebeni baksuzluk mora d' ima neke veze s karmom ili tako nekim kurcem. E sad, da sam ja jeb'o neke mrtvake pa bih razumeo zbog čega mi se sve ovo dešava, ali jebote, stvarno ne znam dokle više!
Шта ти се конкретно дешава?
U name it. Znači svaki dan oko nekih sitnica gomila pizdarija. Večito mi se nešto kvari, na primer, a da ja to nisam ni dotakao, i onda oko toga neviđena zajebancija. Tako znači ako ne svaki, onda minimum svaki drugi dan. Čisto sam rekao da mi bude jebeno koliko-toliko lakše...
Darivaj neki manastir, to čini čuda za karmu čuo sam... mislim da je bilo od nekog komše u mantiji što je ispuzao iz bmw-a. Ne mora biti ni da si ti kriv, možda je neki tvoj predak oteo detetu lilihip ili slično.
To je 100%. :D
Imam zatvor od besplatnih sendviča iz firme.
Probaj da zrtvujes neku macku, jarca, sta znam.. Verovatno nece pomoci, ali gore ti ne more biti nikako.
Probaću da žrtvujem nekoga od mnogih idiota kojih mi je pun kofer. Onda ću da imam opravdanje za sva sranja koja mi se događaju. Fala na savetu. :D
Pa, dooobro, moze i tako. Mislim da je prinosenje zrtve kljucno.
Ma nema na cemu, kad su ubilacki saveti u pitanju, more uvek :)
Idi kresni neku ciganku.