Тражих али не нађох на рапиду Hokuto No Ken movie 1986 English Sub, audio Japanese. Ма јок брате скидам са торента, завршава још мало, нема потребе за муком, фала.
mene jadnu čak ni letos ništa nije ubolo khm lololololo
Olololo, ovo će ti biti jako smešno, ali mene ti kurci stalno izbegavaju, valjda im se ne sviđa moja krv šta li, mamu izbodu samo tako, ja sedim napolju u bašti punoj travuljine, u sortsiću, dobra za bodenje, ali me neće niko. A da su bar prskali, pa da razumem, nego nisu, imalo ih k'o govana. Hahahaha! ololololo
Olololo, ovo će ti biti jako smešno, ali mene ti kurci stalno izbegavaju, valjda im se ne sviđa moja krv šta li, mamu izbodu samo tako, ja sedim napolju u bašti punoj travuljine, u sortsiću, dobra za bodenje, ali me neće niko. A da su bar prskali, pa da razumem, nego nisu, imalo ih k'o govana. Hahahaha! ololololo
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D kako te obožavam devojko!
Пристајем на вађење крви, девојке. лололол
Ал имам урођен рефлекс кад у једној руци осетим бол, други рука скаче према сиси, па ви видите која ће. лолололол
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Како ми иду на курац више торенти, сидери личери ! Напушите ми се кобаса сва тројица ! 10 минута брзина на максимуму, сат времена једва 10 килобита!
Скидај преко мегааплоада, рапидшера...
Ма знам, али то што желим да скинем нема на рапиду и мегааплоаду. Док рапид преко 2 гига не дозвољава дневно, осим ако не платим, ђубрад.
Дозвољава. Дали су нове погодности, скоро исте као као да си платиша. Реци шта ти треба, има сигурно.
Тражих али не нађох на рапиду Hokuto No Ken movie 1986 English Sub, audio Japanese. Ма јок брате скидам са торента, завршава још мало, нема потребе за муком, фала.
Jada vam se Skočimiš da su ga dušmani banovali, gamad ona europejska.
Ujeo me neki kurac za kapak, oko mi je duplo veće, mislim da će da se rodi nešto iz njega.
Ujeo me neki kurac
Oprosti mi Bože, pročitala sam ubo me. lolo
Što je najbolje, Izi, ti kurci uglavnom ne ujedaju nego stvarno ubadaju. Pod kurce mislim na insekte krvopije. ololololo
Znala sam ja da će me neko razumeti lolololo mene jadnu čak ni letos ništa nije ubolo khm lololololo
http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2011/222/5/5/y_u_no_last_longer____by_biz1997-d4634gq.png
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D kako te obožavam devojko!
Iste smo, sestro! :D lolo
Идем за који дан крв да вадим, а плашим се ко нико. Ај нек ме неко утеши лололол
Ja sam medicinar, a mnogo sam nežna, eve mogu ja da ti izvadim. Krv. lololo
To je to Izi. Evo ova je to objasnila:
http://youtu.be/66M7h_xfPfI xD
I ja sam podtip medicinara, ali nisam toliko nežna, i mogu da ti izvadim krv. lololo
Znam smorena, ti si farmaceut :D ali znaš i ti da vadiš krv, možemo da se dogovorimo sa njim, osim ako se ne boji :D
Ja sam došao da dam podršku Skočku. E da
HAHAHAHAHAHAH
Ja se pola sata smejem ovome:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/6728_1181887068742_1275156916_506728_1967091_n.jpg
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D
Пристајем на вађење крви, девојке. лололол
Ал имам урођен рефлекс кад у једној руци осетим бол, други рука скаче према сиси, па ви видите која ће. лолололол