Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa sad nemam problema.

''Gde si bio kad sam se ženio?''

:))

2. Po stavkama:
    1. Promenili ste ime teeeeemiiiiiiiiii! :'(
    2. Ispalio me kleverbot, ja se taman ponadala da ćemo gledati lep film obrazovnog karaktera, a on ima samo Toy Story 3. olololo
    3. Neka baba je stala da viče na mene jer sam htela da joj pomognem da ponese prepunu torbu: ''Ma, vi mladi ste lopuže u bandama, bež' od mene.''
    4. Umrsila mi se kosa na potiljku, ceo pramen, kao omanje ptičije gnezdo, ili dred.
    5. Da nas bar pravi elek zajebaja, ne nego njegov klonj, koji će, nadam se da se samouništi kad pravi bude otpušten iz banovine.
    6. PADA ŠUGAVA KIŠA.

priviđaju mi se tri ličnosti, pošto kampuju ovde, dva mužijaka onaj sa puškom što ga ima i u naslovu, i onaj sa zoološkim vrtom i jedna ženka, Izi, kolezinica iz zdravstvo

3. Marcipan, pomešaj sa čajem od maline.:)

4. Koji je taj sa zoo vrtom?

5. priviđaju mi se tri ličnosti, pošto kampuju ovde, dva mužijaka onaj sa puškom što ga ima i u naslovu, i onaj sa zoološkim vrtom i jedna ženka, Izi, kolezinica iz zdravstvo

До јаја ми је тема, морам да висим овде :Д поготово што је сад активан овај клон, па могу да се смејем по читав дан, а да ти право кажем, стално очекујем твоје извештаје, синоћ сам пуцала по шавовима колико сам се смејала. :Д

6. A, onaj, znaš ga, idete stalno u tandemu, on se jada, ti ga tešiš. Ima zoo vrt, valjda će on sebe bolje prepoznati. Al' kad god ovde uđem, vaše postove gledam. iks de

'Na neko kol'ko će bog da cedi gaće, ubi me ovih dva sata kiše koliko pada. Odo' ljudi da odmrsim kosu, trebaće vremena za to.

7. Nešto me stegla krsta...

8. Izi, i ja sam se juče od srca smejala sebi, ne znam šta mi bi da najednom, tokom odrastanja postepeno postanem takva kakva stalno jesam. xD

Evo, meni došla mama pre neki dan i viče: ''Donela sam ti jednu burtlu i gustlu, a sebi nudlu, uz supu sa njokama.''
    To sve kalorično... :'(

9. A Skočko, što ne kažeš odmah. Jest ima zoo vrt, da Bog sačuva.

Nato ključ 13, dva kruga u levu stranu.

10. Елек, мени је досадно, 'ајде реци да је и теби да имам с ким да смарам овде по форуму. љољ

Сморена, мени се опасно једе нешто слатко већ два три дана, ако ме разумеш. :(

11. Ako kažem da mi je dosadno, onda ispada da se jadam. A to ne dolazi u obzir. Mada dosadno mi je lolo

12. Imam hroničnu upalu lijevog ramena, šta da radim Elek?

13. Jebemu miša, nisam ja fizijatar pa da vas lečim.

14. 3. Neka baba je stala da viče na mene jer sam htela da joj pomognem da ponese prepunu torbu: ''Ma, vi mladi ste lopuže u bandama, bež' od mene.''

Što je nisi šinula nogom zavrat, nije ti žirant.

SKOČKO POJEO HAMBURGER!

HIP, HIP - JUREEEEJ!

15. elek, depresivan sam...šta da radim?

16. alo frajeri, ovo je moja tema...

kakvo je to nepostovanje?

ocete vi svi na trosarnu?...svi, pa cu ja posle da saznam ko je menjo naslov...

A?!

17. To Skočko udri po kalorijama!

Zapato objavi onaj moj tekst o alter zismkim sportovima.

18. elek, depresivan sam...šta da radim?

abe tačno li je da je u Donjem Vranju procenat ovaca i sitne stoke opao u odnosu na prošlu godinu :)

19. Jašta Vlajko, deportovano u Krajinu.

20. procenat ovaca i sitne stoke opao

prešaltovali smo svoje privredne potencijale na teretane. tačno je.

elem niko mi ne priča šta da radim povodom depresije...a da nije prozak.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.