U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jes' kad tata i majka ne bi bili jebeni intelektualci pa moram i ja. Sad me i ovo nervira. Ako su roditelji intelektualci onda moraš i ti, ako nisu onda moraš ti da nadoknadiš. Ne mislim da treba da živim u neznanju al' zar jednostavno ne mogu da učim ono što se meni sviđa i što mi treba a za ostalo da me boli uvo k'o prethodne dvije godine?
Ovo moje iskuliraj, ovo je više pričanje sa samom sobom.
Никола, сачекај да ти никну длаџе у пубичној зони, самим тим ће и дефиниције постати зреле.
Милице, наравно да можеш, само треба да удариш јако, али оно баш јако песнајом од сто. Твој живот, твоја ствар.
Хронично сам уморан, имам шестопедесет хиљада милиона обавеза, разара ме проливчина, пљуге смрде на говна, јебени путари и њихова со су ми је изјели адидаске од антилопа и недостаје ми Шешељ. :(
Прво се добро одмори, тиме ће умор престати. Обавезе игнориши и оне ће временом нестати, исто као и деца кад их сутра будеш имао. Ово са сољу се и мени десило, отад не излазим на улицу кад пада снег. Нека ти то буде за наук. А што се Председника тиче... Пусти Трулу Коалицију "Зашто ме мрзиш, што волим Шешеља" или Бају "Ој, Шешељу, српски спаситељу", замедведи се у кревету док не прође зима, а кад изађеш у пролеће и протрљаш окице са зевом на уснама, видећеш Председника како парадира Крњачом. Тада баци прву ружу на његово возило и пожели му срећу и много здравља.
Kolega Dankane, ja, Pol, gubim polako volju za seksom sa ženom, svojom suprugom. Treba mi promena u vidu neke emo cave da joj ga zabijem u rč dok ne prokrvarimo oboje. Neću svoju ženu da cimam, verujem da je to vid nekakvog poniženja, ali oću da mećem nekoj emovki u rč, da ispraznim ono životinjsko što mi se napakovalo već skoro 2 godine. Pa te pitam kao iskusnog fudbalera ogrezlog u šljam i blud baš kao i ja, šta da radim?
Бивши саиграчу из Евертона пробај да оставиш алкохол, да се не понови она ситуација кад си са тренинга отишао без гаћа само у штуцнама у кафану. За емо цаве не брини ништа. Знам једног Стефана Костића, он ће ти средити неку са уским рчићем, проверено дижу патку из мртвих, а после се секу жилетом у кади. И што је најбоље, то са емо цавама је веза за једну ноћ, буквално! После секса искрваре до смрти, јер је то кул.
Медени, хфала што си ОБЈАСНИЈО! ♥
hvala doktore! uradiću tako!
inače, nervira me što nikako ne mogu da odem u prvih 200, nemam inspiraciju za nebuloze, sve što napišem prođe loše, a u odabrane mi je otišla samo jedna jedina defka, koju ni ne smatram za jednu od boljih... frrrrrrr
МВАХ, срце моје пунолетно ♥
Mislim da su te emo maloletnice, nema ništ preko 18, pa me straa da me ne apse ponovo. A taj S.K, jel zna neku jedru i punoletnu što oće da iskrvari do smrti?
kombinacija ova dva u ovom slučaju je dobitna...
Лемајић, "Пиво за масу, ракија за дефиницију". Дакле, очигледно је да модераторима мораш да платиш ракију у граду како би имала одабрану.
Поле, зна их Стефа доста, Бурзум је ипак стручак за ту област, он је трсио пола његових емо френдица.
Ја се бријем већ пола године и не вреди ми.
Доње Бријање?
Pa ti zreo za ks! Jebi bre sve što možeš, imaš koliko, 15-16 godina? lololo!
Eh da su meni 22...
edit- šategabri za definicije na sajtu? Mlad si, muvaj cure, šta se cimaš oko defki. Ionako sve prođe godinama, pa će i onaj smak sveta 2012 da zakači i Vukajliju...neće ga zaobići, a ti ćeš suva kurca da odeš na nebo.
nemam para, šta misliš, hoće li prihvatiti neku kompenzaciju?
totalno nevezano za ovo, zašto muškarci briju "donju regiju", da se tako duhovito izrazim, zašto je ne depiliraju?
Мушкарци брију своју доњу регију, да не кажем муда, зато што је блам да одемо код козметичерке или где већ и да кажемо "Еј, депилирај ми муда, да се тако духовито изразим".
realno, a šta mislite kako bi kozmetičarka reagovala da joj dođe neki frjer i kaže joj
što je blam? nije blam... to je potpuno normalno... nema veze, idem da radim, pa da se farbam i feniram :migmig:
Ако мислиш на субјективни осећај, Бури, онда да ти кажем да би јој цурнуло низ ногу. Објективно, правила би се фина и назвала га сељаком. Следећи.