Moram nekom da se izjadam :((

1. Једном само. Пред спавање. Смирује боље него буксна.

2. Da, da.
    I slikas se, i postavis sliku ovde.

3. Еди, батали. Ја саосећам са људима овде, а ти им стајеш на муку :(((

4. Или још боље видео, али да на се на њему јасно види како се

иживљаваш на свему што видиш

5. Еди, батали. Ја саосећам са људима овде, а ти им стајеш на муку :(((

Hahahah. Okej.

Или још боље видео, али да на се на њему јасно види како се
    иживљаваш на свему што видиш

To.

6. Да буде лајв, да ми говорите шта следеће треба?

7. може и тако, неки стриминг и те муње, знаш јебо те не могу ја све ти објашњавам...

8. Мими

Да буде лајв, да ми говорите шта следеће треба?

Е, ту ти не могу помоћи. Неискусан сам по том питању, то ће ови тинејџери боље да ти објасне...

9. Znaci ono, postavis web cam, dodas me na skajpu, skines se, uperis kameru u sebe, i posle cu da ti objasnim sta da radis.(kako i gde da trljas itd.)

10. Дунк ти си сада званично доктор. :)

11. Дунк ти си сада званично доктор. :)

Aha, dragi Savet himself!

12. Znaci ono, postavis web cam, dodas me na skajpu, skines se, uperis kameru u sebe, i posle cu da ti objasnim sta da radis.(kako i gde da trljas itd.)

и прође ме нервоза? :Д

13. Idem u školu mjesec dana, već imam 2 jedinice, sjutra imam kontrolni, ne mogu da idem u Crveni krst jer moram da učim, a smara me učenje.

Za nedjelju dana će mi rođendan, ja ne želim 17 godina, želim doživotno da ostanem dijete, i ne želim da slavim rođendan. Zašto uopšte ikome idem kad me to smara?

Svi me nerviraju u poslednje vrijeme. Poslaću ih sve u pičku materinu.
    I dođe mi da sve polomim kad me iznerviraju ali nastavim k'o dosad nećemo imati na šta sjesti. I ne, ne grize me savjest zbog neke zdjele.

14. Милице, напусти школу и посади пољопривреду.

15. Обузе ме језа и стра' кад сам видео МОТИКИН аватар, брате који хорор!

16. Фејзе, гледај неки други аватар. Следећи.

17. Dragi doktore Ferguson, ne mogu da se skoncentrišem na posao, stalno razmišljam šta će čkode da mi radi kada sutra dođe! a imam rok za završetak projekta!!! pored toga, imam jezivu dilemu - da li da odradim brazilku, ili ostavim o naturel?
    šifra: stidna

18. Не могу да напишем лепу дефиницију, свака ми је глупа, а неке су толико глупе да су смешне. Шта да радим?

19. Наташа, да имам таког чоека и ја не бих размишљао превише о послу, дакле то је нормално и ја ту не видим проблем. Што се интимног дела питања тиче, хм... А шта мислиш о фазонирању у облику звезде и фарбању тог дела у црвено бело?